Uusimmat

Thermaltake Level 10 M Diamond Black

31.01.2014 15:47 Muropaketin toimitus

Thermaltake ja BMW Group DesignworksUSA aloittivat yhteistyönsä vuonna 2009, kun yritykset suunnittelivat poikkeuksellisen Level 10 -kotelokonseptin. Kotelon lisäksi Level 10 -mallistoon on julkaistu pelihiiri ja headsetti. Level 10 M Diamond Black -headsetti on hinnoiteltu Muropaketin Hintavertailun mukaan Suomessa reiluun 110 euroon, joten se on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin Astron A50-lippulaivamalli. Kuulokkeista on saatavilla myös valkoinen Iron White -malli.

Ulkonäöllisesti Level 10 M -headsetti erottuu varmasti edukseen ja alumiiniosien myötä kuulokkeet ovat 320 gramman painolla hieman painavat, mutta jämäkän tuntuiset. Muovin ja alumiinin yhdistäminen saumattomasti ja laatuvaikutelman säilyttäminen ovat haastava tehtävä ja Thermaltake on siinä osittain onnistunut. Mattapintaiset muoviosat sopivat hyvin yhteen alumiiniosien kanssa, mutta kiiltävät muoviosat eivät sovi joukkoon.

Päälaen pehmusteessa on tyylikäs punainen kuosi ja pehmuste on myös mukavan kokoinen käytössä.

Korkeuden säätö on porrastettu ja ehkä hivenen löysä, mutta ajaa asiansa.

ThermalTaken mikrofoni on kovaa muovia ja suhteellisen lyhyt, joten sen asentoa ei voi juurikaan säätää. Mikrofonissa, kuten lähes kaikessa muussakin, on panostettu enemmän suunnitteluun kuin käytännöllisyyteen.

Thermaltaken korvat kokonaan peittävien kuulokkeiden pehmustintyynyjen keinonahkainen materiaali sai testaajan korvat hikoamaan muutaman tunnin käytön jälkeen. Kuppien ovaali muoto sai ne myös tuntumaan liian ahtailta. Kaiutinelementit ovat kooltaan 40 mm ja Thermaltaken tuotesivujen mukaan niiden taajuusvaste on 10 hz – 20 kHz, impedanssi 32 ohmia ja äänenpainetaso 100 dB @ 1 Khz.

Kätevänä ominaisuutena kuulokkeiden johdon voi kiinnittää kummalle puolelle tahansa, joka minimoi johdon häiritsemistä ja sotkeutumisen riskiä.

Level 10 M -headsetin punottu johto on laadukas ja jopa 3 metriä pitkä. Äänenvoimakkuudensäädin oli myös mukavan kokoinen ja helposti käytettävissä kesken pelisession. Johto on yksi kuulokkeiden parhaimmista puolista.

Sisältö

  1. Kokeiltua: Astro Gaming A50- & Thermaltake Level 10 M -headsetit
  2. Astro Gaming A50
  3. Thermaltake Level 10 M Diamond Black
  4. Käyttökokemukset ja yhteenveto