Uusimmat

Adatalta led-valaistuja oheislaitteita: XPG Infarex K10 -pelinäppäimistö ja XPG Infarex M20 -pelihiiri

22.11.2018 12:03 Muropaketin toimitus

XPG Infarex K10 -pelinäppäimistö hyödyntää kalvokytkintekniikkaa. Näppäimistössä on keskitytty erityisesti RGB- led-valaistukseen. XPG Infarex M20 -pelihiiressä keskitytään niin ikään valaistukseen.

Keskusmuisteista ja SSD-asemistaan tutumpi Adata laajentaa tällä kertaa oheislaitevalikoimaansa. Mallisto täydentyy XPG Infarex K10 -pelinäppäimistöllä ja XPG Infarex M20 -pelihiirellä.

Infarex M20 -pelihiirestä löytyy optinen anturi, joka kykenee korkaimmillaan 5000 DPI:n tarkkuuteen. Päänäppäimissä käytetään Omronin kytkimiä, joille luvataan 20 klikkauksen elinikää. Hiiri on muotoiltu oikeakätisille, josta kertoo myös hiiren vasemmalta kyljeltä löytyvät kylkinäppäimet.

Kalvokytkintekniikkaa hyödyntävä XPG Infarex K10 -pelinäppäimistö nojaa vahvasti RGB-led-valaistukseen, sillä siihen on ohjelmoituna yhdeksän eri valaisutoimintoa. Kalvokytkintekniikasta johtuen käyttöiäksi lupaillaan 10 miljoonaa painallusta.

Adata ei tarkenna tiedotteessaan uuden näppäimistön saatavuutta tai hinnoittelua. Hiiren hinta asettunee 30-50 euron maastoon. Näppäimistön osalta hinnaksi voi odottaa 50-70 euroa.

Muropaketin uusimmat