UUSIMMAT

Aerocool julkaisi Playa Slim -kotelon

18.10.2018 17:33 | Muropaketin toimitus

Kapea Playa Slim -kotelo pyrkii olohuoneeseen konsolin paikalle mittojensa ja ulkonäkönsä puolesta. Koko kuitenkin sallii asennettavaksi mATX-emolevyn ja optisen aseman.

Aerocool luonnehtii Playa Slim -koteloa ultrakapeaksi ja kompaktiksi, valmistaja näkeekin kotelon soveltuvan olohuoneeseen konsolin korvaajaksi. Niukat ulkomitat asettavat näytönohjaimelle omat rajoitteensa, sillä sille on tarjolla ainoastaan perinteinen vaakakiinnitys. Käytännössä koteloon soveltuvat ainoastaan kapeat low profile -näytönohjaimet. Tämä rajaa pois suuren osan näytönohjainmalleista, sillä low-profile -malleja on tarjolla varsin rajoitetusti.

Koteloon saa mahtumaan mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Massamuisteja varten kotelosta löytyy yksi kiinnityspaikka 2,5 tuuman asemille. Kotelosta löytyy myös kiinnityspaikka 3,5 tuuman kiintolevylle. Se käyttää kuitenkin samaa tilaa, mitä 5,25 tuuman asema käyttää, joten valinta on tehtävä optisen aseman ja kiintolevyn välillä.

Kotelon mukana toimitetaan yksi 80 millimetrin tuuletin, joka on esiasennettuna kotelon kattoon. Kotelon pohjasta löytyy paikka toiselle 80 millimetrin tuulettimelle, mikäli tarvetta on ylimääräiselle jäähdytysteholle. Prosessoricoolerille sallitaan 80 millimetrin korkeus. Virtalähteeksi soveltuu SFX-standardin mukainen virtalähde.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 112 x 300 x 420 millimetriä. Kotelon etupaneelista löytyy RGB-led-valaistus ja sen hallinnointiin tarkoiettu näppäin. I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeille ja mikrofonille.

Playa Slim -koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa kotelon hinta liikkuu 40-50 euron maastossa.

Muropaketin uusimmat