Uusimmat

AMD:n uuden toimitusjohtajan haku edelleen käynnissä

16.06.2011 13:39 Ville Suvanto

amdAMD antoi tammikuussa kenkää yrityksen silloiselle toimitusjohtajalle Dirk Meyerille ja johdossa on ollut väliaikaisesti yrityksen Thomas Seifert. AMD on koko alkuvuoden yrittänyt etsiä uutta henkilöä kippariksi ja pinnalle ovat huhutasolla nousseet Rick Bergman, joka liittyi AMD:lle ATI-yritysoston yhteydessä, EMC:n operatiivinen johtaja Pat Gelsinger, joka on aiemmin työskennellyt Intelillä teknologiajohtajana, sekä muun muassa Qualcommin varatoimitusjohtaja James Lederer.

Bloomberg-sivuston uutisoinnin mukaan AMD on haastatellut lukuisia henkilöitä ja lähestynyt Applen operatiivista johtajaa Tim Cookia, aiemmin mainittua Patrick Gelsingeriä, Oraclen varatoimitusjohtajaa Mark Hurdia, joka on toiminut aiemmin Hewlett-Packardin toimitusjohtajana sekä Carlyle Groupin toimitusjohtajaa Greg Summea. Bloombergin mukaan kaikki edellä mainitut johtajat ovat sivuuttaneet AMD:n tarjouksen.

”Haku on luonnollisesti prioriteettilistan kärkipäässä ja hallitus etenee asian kanssa ja varmistaa, että valitsemme oikean henkilön oikealla visiolla, kokemuksella ja ansioilla johtamaan AMD:tä tulevaisuuteen ja kasvattamaan yrityksen arvoa.”, kommentoi AMD:n edustaja Drew Prairie.

Bloomberg, AMD CEO Candidates Spurn Overtures to Lead Chipmaker Revival