UUSIMMAT

Cooler Master esitteli Square Fan -kotelotuulettimet

21.04.2019 10:30 | Muropaketin toimitus

Cooler Masterin uusimmissa kotelotuulettimissa on pyritty tekemään helpommaksi niiden asentaminen vesijäähyyn, kun saataville tulee myös kolmen, ja myöhemmin kahden, tuulettimen valmis kehikko.

Tuulettimien rakenne on yksinkertainen nimenomaan helppokäyttöisyyden vuoksi. Nelikulmaisen rungon jokainen kiinnikekohta on pehmustettu kumityynyillä ja tuulettimissa on valmiudet RGB-valaistukseen. Tuulettiin kuuluu valmiina RGB-kaapeli hallittavan valaistuksen malleissa ja 4-pinninen PWM-kaapeli.

Sarjan tuulettimien kierrosnopeus on 650 ja 2000 RPM:n väliltä ja ilmavirta enintään 59 CFM. Melutasoksi ilmoitetaan 30 desibeliä ja tuulettimissa käytetään liukulaakerointia. Saataville tulee aluksi yksittäiset 120-millimetriset tuulettimet joko yksivärisellä (SF120R RGB) tai ohjailtavalla RGB-valaistuksella (SF120R ARGB). Näiden lisäksi  tulee kolme 120 millimetrin tuuletinta sisältävä yhdistelmäkehikko (SF360R ARGB), joka on tarkoitettu erityisesti vesijäähyihin asennettavaksi. Tähän pakettiin kuuluu myös johdollinen ohjain valaistuksen hallintaan. Tulossa on myöhemmin myös kaksi tuuletinta sisältävä, 240-millimetrinen paketti.