UUSIMMAT

Creative Sound Blaster GC7 on pelikäyttöön suunnattu uutuus-DAC

09.04.2021 10:32 | Kai Taipale

Uudessa USB-liitäntään kytkettävässä Creative Sound Blaster GC7 -DAC-muuntimessa ja vahvistimessa on ohjelmoitavat painikkeet ja siinä hyödynnetään valmistajan Super X-Fi -äänitekniikkaa.

Sound Blaster GC7 edustaa valmistajan uutta tuotesarjaa, jossa yhdistyvät pelikäyttöön suunnitellut DAC ja vahvistin. Kohderyhmää ovat pelaajien lisäksi striimaajat. Pikaista säätämistä helpottamassa Sound Blaster GC7:ssä on yhden käden säätimet ja neljä painiketta, joihin voi ohjelmoida mieleisensä pikakomennot. Jälkimmäisiin voi ohjelmoida myös esimerkiksi äänitilat pelaamista, leffoja ja musiikkia varten. Painikkeiden RGB-valaistuksen värit ovat nekin säädettävissä.

Kaiuttimia käytettäessä voi hyödyntää Sound Blaster Acoustic Engine -äänenkäsittelytekniikoita, joista esimerkiksi Scout Mode -vaanimistila tehostaa pelin tärkeitä äänivihjeitä.  Kuulokkeita käytettäessä on hyödynnettävissä Super X-FI -tekniikkaa, jossa uusi SXFI Battle Mode tarjoaa sekin äänivihjeitä, jotka korostavat suunnan lisäksi etäisyyttä.

Sound Blaster GC7:n DAC mahdollistaa jopa 24-bittisen / 192 kHz:n PCM-suoratoiston ja se tukee virtuaalista 7.1-tilaääntä sekä kuulokkeissa että kaiuttimissa. Äänikortti on liitettävissä eri alustoihin, kuten PC- ja Mac-koneisiin sekä PS5-, PS4- ja Nintendo Switch -konsoleihin.

Sound Blaster GC7 on heti saatavissa 150 euron hintaan.

Muropaketin uusimmat