Uusimmat

DeepCool julkaisi MATREXX 40 Micro-ATX -kotelon

14.12.2020 13:33 Muropaketin toimitus

DeepCool esitteli MATREXX 40 PC-kotelon. Pienikoisessa kotelossa huomiota herättää sen erikoinen etupaneeli.

Kotelon vasen sivu on karkaistua lasia, ja etupaneelissa puolestaan on pystysuorat harjanteet, jotka piilottelevat väleissään ilmanottoaukkoja. Kotelon luvataan mahdollistavan helpon komponenttien asennuksen ja riittävän ilmavirran prosessorille ja näytönohjaimelle.

Koteloon mahtuu enintään 320 millimetriä pitkä näytönohjain. Suorittimen jäähdytin puolestaan saa olla 165 millimetriä korkea ja virtalähteen enimmäispituus 160 millimetriä . Mitat sallivat tehokkaiden kokoonpanojen rakentamisen micro-ATX-koteloon.

Koteloon voi asentaa micro-ATX-emolevyjen lisäksi mini-ITX-emolevyjä. Massamuisteille on tarjolla 2,5 tuuman SSD-paikkoja kaksi kappaletta ja 3,5 tuuman HDD-paikkoja niin ikään kaksi kappaletta. Koko asemakehikko voidaan poistaa, jos sitä ei käytetä.

Etupaneelin taakse voi asentaa kolme 120 millimetrin tai 140 millimetrin tuuletinta, takapaneeliin yhden 120-millimetrisen tuulettimen ja kotelon kattoon kaksi 120 tai 140 millimetrin tuuletinta. Kaapelit voi piilottaa, jotta yleisilme pysyy siistinä.

DeepCool ei ole vielä ilmoittanut hinnoittelusta tai saatavuustiedoista.