Uusimmat

DJI Osmo Action 3 -toimintakamera sai merkittävän päivityksen

14.12.2022 15:45 Muropaketin toimitus

DJI Osmo Action 3 -toimintakamera tukee uuden laiteohjelmistopäivityksen myötä nyt myös 10-bittistä väriavaruutta ja 4K HDR -videokuvausta.

Uuden firmware-päivityksen kenties tärkein uutuus on 10-bittinen väriavaruus, jonka myötä väriliu’ut ovat sulavampia ja värintoisto luonnollisempaa. Näin video- ja valokuvien toisto myös jälkikäsittelyssä säilyy tarkempana.

Toinen merkittävä uudistus on toimintakameran mahdollisuus kuvata 4K-ultrateräväpiirtoista videokuvaa HDR-sävyin. Tämä mahdollistaa tarkat valon ja varjon esittämiset myös äärikontrasteissa.

Ohjelmistopäivitys sisältää myös muita pienempiä lisäyksiä, kuten lisämahdollisuuksia kameran automaattiseen sammuttamiseen.

Uudistusten juhlistamiseksi on DJI Osmo Action 3 Adventure Combo -toimintakameran ja langattoman DJI Mic -mikrofonin yhdistelmäpakkaus erikoistarjouksessa rajoitetun ajan. Yhdistelmäpaketin tarjoushinta on vain 699 euroa, ja se on voimassa 25. joulukuuta 2022 asti.

LUE MYÖS: Testi: Toimintavideot talteen – Insta360 X3 kuvaa loistavaa 360 asteen videota, DJI Osmo Action 3 on kohtuuhintainen ja laadukas GoPron korvike