Uusimmat

G.Skilliltä uusi edullinen mekaaninen pelinäppäimistö – Ripjaws KM570 MX

27.10.2016 17:32 Sampsa Kurri

gskill-26102016

Taiwanilainen, erityisesti ylikellotusmuisteistaan tunnettu G.Skill on laajentanut pelinäppäimistöjensä valikoimaa uudella Ripjaws KM570 MX -mallilla. Kyseessä on aiemmin julkaistusta KM 780 MX -näppäimistöstä ominaisuuksiltaan karsitumpi ja ulkonäöltään hillitympi versio, joka pyrkii tarjoamaan pelaajille edullisen vaihtoehdon ilman turhia lisäominaisuuksia.

Ripjaws KM570 MX:ssä ominaisuuslistasta on karsittu pois muun muassa RGB-valaistus ja erilliset medianäppäimet, eikä näppäimistön ominaisuuksien kanssa tarvitse käyttää erikseen asennettavaa ohjelmistoa. Näppäimistö tulee saataville Cherry MX -kytkimillä kolmena eri versiona: punaisilla, sinisillä ja ruskeilla kytkimillä. Punainen taustavalaistus on mahdollista kytkeä pois päältä, ja valaistuksen kanssa on käytettävissä seitsemän erilaista efektiä. Muita ominaisuuksia ovat N-Key Rollover, 100% anti-ghosting, 1000 hertsin päivitysnopeus, Windowsin lukitusnäppäin ja kahden metrin pituinen punottu USB-kaapeli.

Ripjaws KM570 MX -näppäimistöt tulevat markkinoille ensin Yhdysvalloissa 99 dollarin hintaan. Eurooppaan niitä voi odottaa myyntiin noin 70 euron hinnalla.

Sampsa Kurri

Muropaketin uusimmat