Uusimmat

Kryptolouhijat vyöryttävät nyt varastojaan markkinoille – pilkkahinnoin huippuluokan pelinäytönohjaimia

22.06.2022 18:21 Muropaketin toimitus

Kryptomarkkinoiden romahduksen myötä kryptovaluuttojen louhinta on käynyt kannattamattomaksi. Tämän vuoksi kryptolouhijat myyvät nyt näytönohjaimiaan edullisesti käytettynä.

Etenkin kiinalaiset ja eteläaasialaiset louhijat vyöryttävät parhaillaan tehokkaita pelinäytönohjaimia käytettyjen markkinoille. Niitä on myyty ainakin suoratoistohuutokaupoissa.

Verkkoon on levinnyt useita kuvia näytönohjainläjistä, joista louhijat yrittävät päästä eroon. Ne ovat olleet suosittua katseltavaa useilla kiinalaisilla foorumeilla ja tietysti myös Twitterissä.

Ainakaan ethereumin louhimista varten näytönohjaimia ei tulla tarvitsemaan jatkossa lainkaan, vaikka markkina elpyisi. Tämä johtuu siitä, että ethereum siirtyy Proof of Work -mekanismin sijaan Proof of Stake -mekanismiin – mahdollisesti tämän vuoden toisella puoliskolla.

Ilmassa on ollut pelkoa, että louhijat myyvät myös kryptovaluuttansa pois. Tämä kehityskulku romahduttaisi kryptomarkkinaa entisestään. Twitter-vaikuttaja Lark Davis sanoi 20. kesäkuuta, että louhijat ovat myyneet tähän mennessä pois kryptovaluuttaa 9000 bitcoinin arvosta, ja heillä on vielä jäljellä niitä 50 000 bitcoinin arvosta. Alla kuvat.

LUE MYÖS: Näytönohjainten hinnat ovat palanneet normaaleiksi – ja jopa ohjehintoja halvemmiksi

LUE MYÖS: Vuonna 2021 näytönohjaimia ostivat eniten kryptovaluuttojen louhijat – nyt tilanne on muuttunut

Muropaketin uusimmat