Uusimmat

Lenovo julkaisi uusia kannettavia: pelaajille Lenovo Legion Slim 7i ja tyylitaitureille nahkapintaiset Yoga9i- ja Yoga 9i Slim -mallit

31.08.2020 17:35 Muropaketin toimitus

Uudet Lenovo Yoga -sarjan mallit tähtäävät näyttävyyteen ja monikäyttöisyyteen. Erityisen näyttäväksi Yoga-mallit tekee niiden pintamateriaali, joka on aitoa nahkaa. Valmistajan uusimmassa pelikannettavassa painopiste on taas kompaktissa olemuksessa.

Nahkainen pintaviimeistely on tarjolla sekä ultraohut-kategoriaan sujahtavaan Yoga Slim 9i-malliin, jossa se on vakiona, että Yoga 9i -2-in-1-hybridimalliin. Jälkimmäisessä tämä on tosin vaihtoehto. Tyylikkyyteen tähtäävät myös näytön kehykset, jotka ovat molemmissa mukavan kapeat.

Erityisesti 14-tuumaisella Yoga Slim 9i -mallilla tähdätään sen helppoon mukana kulkevuuteen. Sen paksuus onkin hyvin kohtuulliset 13,9 millimetriä. Painoakin on maltilliset 1,26 kilogrammaa. Tätä on avittamassa kummassakin Yoga-mallissa käytetty alumiinirunko. Kannettavan ulkomitat ovat 318 x 200,9 x 13,9-14,6 millimetriä.

Yoga Slim 9i -malli muistia voi olla enintään 16 gigatavua ja SSD (PCIe M.2) -aseman kapasiteetti enintään kaksi teratavua. Lenovo esitteli Yoga-mallinsa ennen kuin Intel ehti julkaista näissä käytetyt Core-prosessorimallit tai XE-näytönohjaimet, joten tältä osin tarkkoja malleja ei kerrota.

Saatavilla on kuitenkin 4K-tarkkuuteen yltävä HDR-kosketusnäyttö tai FHD-tarkkuuden näyttö – kummatkin IPS-paneelilla. Tuettuina ovat vikkelät WiFi 6 -yhteydet ja käytettävissä on kolme USB-C-liitäntää Thunderbolt 4 -tuella.

Lenovo Yoga Slim 9i -mallien hinnat alkavat 1899 eurosta. Kaupoissa niitä odotetaan nähtävän marraskuussa.

Yoga 9i -mallissa muistia voi olla enintään 16 gigatavua ja SSD (PCIe M.2) -aseman kapasiteetti enintään teratavu. Saatavilla on 4K-tarkkuuteen yltävä HDR-kosketusnäyttö, joka kattaa jopa 90 prosenttia DCI-P3-väreistä. Kirkkautta löytyy aina 500 nitiin asti. Viihdekäyttöä Yoga 9i -malleissa tukee saranan mukana kääntyvä Atmos-tuettu soundbar-kaiutin.

Tuettuina ovat vikkelät WiFi 6- ja Bluetooth 5.1 -yhteydet sekä käytettävissä on kaksi USB-C-liitäntää Thunderbolt 4 -tuella.

Lenovo Yoga 9i -malli on saatavilla myös 15-tuumaisena versiona, jossa käytetään parhaimmillaan 10. sukupolven Intelin Core i9 HK -sarjan suorittimia. Näytönohjaimeksi on tarjoilla myös Nvidia GTX 1650 Ti Max-Q. Siihen saa myös kahden teratavun SSD-aseman.

14-tuumaisen Lenovo Yoga 9i -mallin hinnat alkavat 1799 eurosta. Nahalla päällystetyt ja 15-tuumaiset versiot ovat edullisimmillaan 1999 euroa. Kaupoissa mallit ovat lokakuussa.

Lenovo Legion Slim 7i on valmistajan uusin pelikannettava. Siinä peliominaisuudet yhdistyvät kohtuullisen kompaktiin ja järkevän painoiseen kokonaisuuteen. Kannettava näyttö on kooltaan 15,6 tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD, päivitysnopeus on 144 hertsiä. Vaihtoehtoisesti saatavilla on myös 60-hertsinen 4K-näyttö.

Legion Slim 7i -pelikannettavan tehoista vastaavat Intelin 10. sukupolven Core-prosessorien H(K)-malliversiot. Grafiikasta vastuun ottaa parhaimmillaan Nvidian GeForce RTX 2060 Max-Q, mutta tarjolla ovat myös GeForce GTX 1660 Ti Max-Q- ja GeForce GTX 1650 Ti -versiot. Muistia voi olla enintään 32 gigatavua ja tallennustilaa enintään kaksi teratavua. Kannettavaan on saatavissa myös RGB-valaistu näppäimistö.

Lenovo Legion Slim 7i:n alustavat ulkomitat ovat 356 x 250 x 17,9 millimetriä ja painoa on vähimmillään 1,8 kilogrammaa. 15-tuumaisen Lenovo Legion Slim 7i -kannettavan hinnat alkavat 1299 eurosta. Tämä malli ovat saatavilla lokakuun aikana.

Muropaketin uusimmat