UUSIMMAT

Lian Li julkisti UNI FAN SL120 -tuulettimet – Mukana uudenlainen lukitusmekanismi

21.08.2020 08:48 | Muropaketin toimitus

UNI FAN SL120 -tuulettimet pystyy ketjuttamaan keskenään. Tuulettimissa on oma lukitusmekanismi, joka lukitsee tuulettimen toiseensa ja samalla ne saavat tarvittavan virran toistensa kautta.

Lian Li:n uusi tuuletinkonsepti näki viimein päivänvalon. Tuulettimen prototyyppiä on esitelty jo aiemminkin, mutta nyt UNI FAN SL120 -tuulettimet viimein julkistettiin.

Omalaatuisen tuulettimesta tekee se, että ne saa kytkettyä suoraan kiinni toisiinsa. Samalla tuulettimet saa ketjutettua keskenään niin, että virtakaapeleita ei tarvitse virittää kuin yhdelle tuulettimelle. Parhaillaan tuulettimia pystyy ketjuttamaan neljä kappaletta.

UNI FAN SL 120 -tuuletin on PWM-ohjattu ja sen kierrosalueeksi ilmoitetaan 800-1900 RPM. Korkeimmillaan tuuletin tuottaa 2,54 mm/H2O staattisen paineen ja 58,54 CFM:n ilmavirtauksen. Melutason kerrotaan liikkuvan 17-31 desibelin välillä. Tuulettimien RGB-valaistusta hallinnoidaan Lian Lin L-Connect -ohjelmalla.

Tuulettimet tulevat saataville yksittäispakattuna ja kolmen tuulettimen pakettina, jonka mukana toimitetaan myös erillinen ohjain tuulettimien säätämistä varten. Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen. Tuulettimien hinnasta Suomessa ei ole vielä havaintoja. Euroopassa kolmen tuulettimen kitin hinnat alkavat 79,90 eurosta ja yksittäisen tuulettimen hinta 24,49 eurosta.