UUSIMMAT

Movo tuomassa markkinoille nerokasta vekotinta niin sometähdille kuin etätyöntekijöillekin – sama tuote yhdistää monta laitetta

03.03.2021 10:35 | Muropaketin toimitus

Movo on tuomassa markkinoille tuotetta, joka kiinnostanee niin vloggareita, suoratoistajia kuin etätyöntekijöitäkin. Tuote yhdistää kolme erilaista laitetta keskenään.

Movo on tunnettu yritys, jolla on tarjolla audio- ja videotuotteita. Movon WebMic HD Pro -laitetta ei ole vielä markkinoilla, mutta tuotteella on selvästi potentiaalia, sillä laitteen Kickstarter-sivu täytti tavoitteensa 15 000 dollarin rahoituksesta alle kolmessa tunnissa.

Laitteessa on kolme hyödyllistä laitetta samassa tuotteessa. WebMic HD Pro tarjoaa kondensaattorimikrofonin, 1080p-kameran ja ammattimaisen säväyksen käyttäjän kasvonpiirteisiin tuovan rengasvalon. Lisäksi laitteen jalustassa on kädensija, jos laitetta haluaa pitää kädessään.

Kolmen tuotteen yhdistämisessä joutuu toki tekemään mahdollisesti kompromisseja, sillä esimerkiksi rengasvaloa ja mikrofonia ei voi sijoittaa toisiinsa nähden vapaasti haluamiinsa paikkoihin. Silti tuote saattanee parantaa kommunikoinnin laatua, jos työpisteelleen ei halua ostaa vaikkapa erillistä rengasvaloa. Markkinoille tullessaan tuotteen hinta olisi arviolta 168 dollaria (noin 140 euroa).

Muropaketin uusimmat