MSI julkaisi vesijäähdytetyt Sea Hawk AIO -näytönohjaimet myös GeForce RTX 3000 -sarjan malleista

20.01.2021 10:55 | Muropaketin toimitus

MSI esitteli uudet GeForce RTX 3000 -sarjan näytönohjaimensa. Vesijäähyversioita tulee nyt tarjolle kahdesta GeForce RTX 3000 -sarjan mallista.

Sea Hawk -näytönohjaimia on tulossa markkinoille sekä GeForce RTX 3080- että GeForce RTX 3090 -malleina. Molemmat versiot pysyvät viileinä kuparisen jäähdytyselementin sekä Asetek-pumpulla toimivan AIO-nestejäähdytysratkaisun avustuksella.

240 -millimetrin kokoluokan jäähdytinyksikkö on varustettu kahdella MSI Torx 4.0 -tuulettimella, ja lisäksi näytönohjaimen VRAM-muisteille on oma tuulettimensa. Zero Frozr -teknologian kerrotaan pitävään kortin mahdollisuuksien mukaan myös hiljaisena.

Sea Hawk -näytönohjainten ulkonäköä dominoi aika tyylikkään näköinen alumiinikuori, joka kätkee sisäänsä kustomoidun piirilevyn. Alumiinin väriksi voi valita joko hopean tai mustan. Korttipaikkoja näytönohjain rohmuaa kaksi.

MSI ei ole vielä kertonut tarkemmin hinta- tai saatavuustietoja. Korttien pitäisi kuitenkin saapua markkinoille ensimmäisen vuosineljänneksen loppuun mennessä.