MSI julkisti Vigor GK50 ELITE -pelinäppäimistön ja Clutch GM08 -pelihiiren

14.08.2020 17:35 | Muropaketin toimitus

Vigor GK50 ELITE -näppäimistöstä tulee saataville Kailhin Box White- ja Blue-kytkimillä olevat versiot. Clutch GM08 -hiirestä löytyy Pixartin PAW3519 -anturi.

MSI:n oheislaitekattaus saa uutta täydennystä. Näppäimistöissä valikoimaa kasvattaa Vigor GK50 ELITE -pelinäppäimistö. Hiirikatras vahvistuu taasen Clutch GM08 -pelihiirellä.

Vigor GK50 ELITE on päivitetty versio aiemmasta LOW Profile -mallista. Matalaprofiilisuudesta on luovuttu kytkinten saralla, sillä ELITE-versiossa valinta tehdään Kailhin Box White- ja Mechanical Blue -kytkiten välillä. Kummassakin tapauksessa kytkimet suovat käyttäjälle tunto- ja äänipalautteen. Box White -kytkinten etuna on IP56-suojausluokitus.

Muutoin näppäimistön muotoilu noudattaa edeltäjänsä jalan jälkiä. Odotetusti jokainen näppäin on RGB-led-valaistu ja valaistuksen hallinta onnistuu MSI:n Dragon Center -ohjelman kautta.

Langallinen Clutch GM08 -pelihiiri on muotoiltu symmetrisesti, mutta kylkinäppäimet löytyvät ainoastaan hiiren vasemmalta kyljeltä. Hiiressä käytetään Pixartin optista PAW 3519 -anturia, joka kykenee korkeimmillaan 4200 DPI:n tarkkuuteen. Päänäppäimissä käytettäville kytkimille lupaillaan 10 miljoonan klikkauksen käyttöikää.

Käyttökokemusta saa muokattua hiiren mukana toimitettavilla lisäpainoilla. Ilman painoja hiiren paino on 92 grammaa ja painojen kanssa 103 grammaa. Hiiren kyljiltä, rullasta ja selkäpuolelta löytyy punaiset led-valot.

Hiiren ja näppäimistön saatavuus sekä hinnoittelu ovat toistaiseksi vahvistamatta.