New World -peliin liittyvät näytönohjainongelmat ovat ratkaistu

26.07.2021 14:30 | Muropaketin toimitus

Uusia raportteja rikkoutuneista näytönohjaimista ei ole tiettävästi tullut sen jälkeen, kun Amazon julkaisi peliin päivityksen. Ongelman juurisyy ei vaikuta olevan kuitenkaan itse pelissä.

Menneellä viikolla Amazonin New World -peli nousi otsikoihin, koska sen epäiltiin aiheuttavan näytönohjainten rikkoutumisia. EVGA:n Geforce RTX 3090 FTW3 -kortti tuntui olevan erityisen altis ongelmille. Ongelma ei rajoittunut tiettävästi pelkästään EVGA:n näytönohjaimiin, sillä JayzTwoCents kertoi saaneensa raportteja myös muista rikkoutuneista näytönohjainmalleista.

 

Ongelmiin saatiin nopeasti ratkaisu, sillä Amazon julkaisi peliin päivityksen, joka rajaa ruudunpäivitystä valikoissa. Päivityksen jälkeen uusista rikkoutumistapauksista ei ole tihkunut raportteja.

Aiemmin Buildzoid analysoi EVGA Geforce RTX 3090 FTW3 -näytönohjaimen piirilevyä. Tiivistetysti hänen kantansa oli, että vika on näytönohjaimessa eikä itse pelissä.

EVGA on todennut, että kyseiset rikkoutumiset kuuluvat takuun piiriin ja rikkoutuneiden korttien tilalle toimitetaan uudet.