UUSIMMAT

Noctua tarjoaa ilmaisen päivityskitin Intelin tulevalle LGA2066-prosessorikannalle

30.04.2017 16:26 | Muropaketin toimitus

Prosesorijäähdyttimistään tunnettu Noctua vahvistaa osaltaan huhuttujen Skylake-X- ja Kaby Lake-X -prosessorien julkaisun lähestymistä. Toistaiseksi prosessoreista ei ole saatu virallista tietoa, mutta Noctua lupaa ilmaisen päivityskitin nykyisille prosessorijäähdytinasiakkaille, jotka päivittävät kokoonpanoonsa vielä julkaisemattoman LGA2066-prosessorikannan prosessorin.

Veloituksettoman päivityskitin saadakseen on kyettävä todistamaan alkuperäisen Noctuan prosessorijäähdyttimen hankinta, ja lisäksi tarvitaan vastaava todiste uuden LGA2066-prosessorikantaisen emolevyn tai prosessorin hankinnasta. Noctua lupaa toimittaa päivityskitin myös heille, jotka ovat kadottaneet alkuperäisen Noctua-hankinnan kuitin. Heitä ohjeistetaan ottamaan kuva prosessorijäähdyttimestä kera paperin, josta ilmenee nimi ja päivämäärä.

Täältä löytyy lista Noctuan prosessorijäähdyttimistä, joille päivityskitti on tilattavissa veloituksetta. Samalla sivulla on listattuna myös ne mallit, joiden mukana kitti toimitetaan oletuksena.