Nvidia julkaisi GeForce 445.87 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

16.04.2020 10:22 | Muropaketin toimitus

Uudet ajurit lupaavat Game Ready -optimoinnin pian julkaistavalle Minecraft With RTX Beta -pelille, mutta myös kolmelle muulle pelille.

Nvidian uusimmat näytönohjainajurit keskittyvät tällä kertaa vahvasti pelioptimointeihin. Ajurit korjaavat myös erinäisiä bugeja.

Game Ready -optimointi on luvassa tällä kertaa säteenseurantakäsittelyn saanelle Minecraft With RTX Betalle. Lisäksi bugien korjauksia ja suorituskykyoptimointeja on luvassa Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered-, Saints Row: The Third Remastered- ja SnowRunner -peleille.

Korjattujen bugien listalta löytyy muun muassa GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjaimia vaivannut bugi, joka aiheutti Blue-screen -kaatuilua Rise of the Tomb Raider -pelissä. Doom Eternalia vaivanneet ruudun vilkkumisten pitäisi myös korjaantua. Korjauksen saa lisäksi bugi, jonka vuoksi DirectX 11 -rajapintaa käyttävät pelit eivät käynnistyneet, kun Image Sharpening -toiminto oli päällä. Ajurit korjaavat myös bugin, joka aiheutti kannettavilla tietokoneilla grafiikkahäiriöitä sen jälkeen, kun koneen herätti lepotilasta.

Tuttuun tapaan uusimmat ajurit saa päivitettyä GeForce Experience -ohjelman kautta. Manuaalista asennusta varten asennuspaketin pääsee lataamaan täältä. Täydelliseen muutoslokiin pääsee tutustumaan täällä.