UUSIMMAT

NVIDIA julkaisi GeForce 496.76 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

17.11.2021 12:05 | Muropaketin toimitus

Uudet ajurit lupailevat suorituskykyoptimointeja Battlefield 2042 -pelille. Samalla ajurit lisäväät DLSS-tuen useammalle pelille. Lisäksi ajurit esittelevät päivitetyn version Nvidia Image Scaling -toiminnosta.

Nvidian uusimmat GeForce 496.76 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit ovat suunnattu tällä kertaa varsin laajalle yleisölle. Ajureiden keskeisintä sisältöä on suorituskykyoptimoinnit Battlefield 2042- ja Ruined King: A League of Legends Story -peleille. Suorituskykyparannusta on luvassa myös muihinkin peleihin, sillä ajurit lisäävät tuen DLSS-teknologialle useisiin peleihin. Tuen saaneet pelit ovat Assetto Corsa Competizione, Bright Memory: Infinite, Farming Simulator 22, Hot Wheels Unleashed ja Myth of Empires.

Ajureiden keskeiseen sisältöön kuuluu myös Nvidia Image Scaling -toiminnon päivitys. Toiminnon skaalaus- ja terävöinti-algoritmia on paranneltu, jonka ansiosta kuvanlaadun pitäisi pysyä parempana ja samalla suorituskyvyn pitäisi parantua. Nvidia Image Scaling -toiminto tulee tarjolle myös Geforce Experienceen, kun aiemmin se löytyi ainoastaan Nvidia-ohjauspaneelista.

Nvidia julkaisi myös NVIDIA ICAT (Image Comparison & Analysis Tool) -työkalun. Käytännössä ohjelman avulla käyttäjä voi verrata eri skaalausteknologioiden vaikutusta kuvanlaatuun. Työkalusta ja sen käyttömahdollisuuksista voi lukea lisää täältä.

Tuttuun tapaan ajurit saa päivitettyä Geforce Experience -ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti ajuripaketin pääsee lataamaan täältä. Täydelliseen muutoslokiin pääsee tutustumaan täällä.