NVIDIA tuo Tom Clancy’s The Divisionin kylkiäiseksi näytönohjaimilleen

16.02.2016 17:05 | Petrus Laine

20160216division

NVIDIA on tuomassa Tom Clancy’s The Division pelin kylkiäiseksi näytönohjaimilleen. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin kampanja tarkalleen alkaa, mutta sen alettua pelin saa kylkiäiseksi GeForce GTX 970-, GTX 980- ja GTX 980 Ti -näytönohjainten mukana, sekä GeForce GTX 970M- tai GTX 980M-näytönohjaimella varustettujen kannettavien mukana.

Ubisoftin The Division -pelin PC-versioon on sisällytetty tuki ainakin NVIDIAn GameWorks-efektikirjastoon kuuluville HBAO+- ja PCSS-tekniikoille. The Division oli otsikoissa tovi sitten, kun yksi sen kehittäjistä meni mainitsemaan haastattelussa pelin konsoliversioiden jarruttavan PC-versiota. Kehittäjän mukaan olisi epäreilua konsolipelaajia kohtaan, jos PC-versio olisi huomattavasti konsoliversiota parempi.

VideoCardz, Tom Clancy’s The Division to be offered for free with GeForce graphics cards

Päivitys 17.2 klo 19.04:

NVIDIA on julkaissut Tom Clancy’s The Division -kylkiäisen näytönohjaimilleen virallisesti. VideoCardzin vuotamat tiedot pitivät paikkaansa näytönohjainvalikoiman suhteen. Suomesta kampanjaan osallistuvat NVIDIAn sivujen mukaan CDON, Cruz Broker, Jimm’s PC-Store, SystemaStore ja Verkkokauppa.com.

GeForce, GeForce GTX Tom Clancy’s The Division Bundle

Muropaketin uusimmat