UUSIMMAT

NZXT julkaisi tiukasti koteloidun N7 Z370 -emolevyn

10.01.2018 12:21 | Muropaketin toimitus | 2

NZXT tekee N7 Z370 -emolevyllään aivan uuden aluevaltauksen. Mihinkään täysin perusratkaisuun ei olekaan päädytty, sillä emolevyn erottaa joukosta lähes koko piirilevyn kätkevä metallinen kotelointi.

Useimmille NZXT on tuttu merkki koteloista ja jäähdytysratkaisuista. Valmistajan uusi, ja ehkä odottamatonkin, aluevaltaus on emolevyt.

Valmistajan ensimmäinen emolevy on suunnattu Intelin leiriin, joten N7 Z370 -emolevyn prosessorikanta on LGA1151. Nimensä mukaisesti piirisarjana toimii Intelin Z370. Emolevyn silmiinpistävin piirre on melkein koko piirilevyn peittävä metallinen kotelointi.

Prosessorituen piirissä ovat Intelin kahdeksannen sukupolven Core-sarjojen prosessorit. Muistikammoille on varattuna neljä paikkaa, ja tuki löytyy kaksikanavaisille DDR4-muisteille. Intelin XMP-toiminne on tuettuna ja emolevy tukee korkeimmillaan 3866 megahertsin muisteja. PCI Express 3.0 x16 -liitäntöjä on käytettävissä kaksi kappaletta. Emolevy tukee NVIDIAn ja AMD:n useamman näytönohjaimen kokoonpanoja. M.2-liittimiä on kaksi kappaletta, ja molemmat toimivat PCI Express 3.0 x4 –nopeudella. Toinen liitännöistä tukee myös SATA-standardia. Molempien M.2 liittimien nopeudella on hintansa, nimittäin SATA 6 Gb/s -liitäntöjen määrä on tiputettu neljään.

NZXT N7 Z370 -emolevystä tulee saataville valkoinen ja musta värivaihtoehto. Emolevyjen toimitukset alkavat pian, ja valmistajan suositushinta Euroopan osalta on korkeahko 325 euroa. NZXT antaa sen vastineeksi kuitenkin emolevylleen peräti kolmen vuoden takuun.

Keskustelu

"NXZT antaa sen vastineeksi kuitenkin emolevylleen peräti kolmen vuoden takuun."
Pikaisen tarkistuksen mukaan jopa alle satasenkin emoissa on kolmen vuoden takuu. NXZT porukka taitaa elämää 90-lukua, jolloin yli vuoden takuut oli jotain ennenkuulomatonta. :kahvi:

Nyt on kirjaimet hieman sekaisin toimittajan näppäimistössä.. sehän on NZXT, eikä NXZT.

Muropaketin uusimmat