PC-7H on Lian Lin uusin alumiinikotelo

03.10.2012 09:30 | | 83

PC-7H

Lian Li on laajentanut jälleen miditornikoteloidensa valikoimaa uudella PC-7H-alumiinikotelolla. Elegantisti ja toiminnallisesti muotoiltu kotelo tarjoaa käytännöllisiä yksityiskohtia ja työkaluvapaan asennuksen. PC-7H tukee ATX- ja micro-ATX-emolevyjä. Sen ulkomitat ovat 210 x 473 x 490 mm ja paino 5,8 kg.

Kotelo tarjoaa kolme ulkoista 5,25-tuuman asemapaikkaa sekä neljä 3,5- ja yhden 2,5-tuuman levypaikan. Levypaikat ovat irrotettavassa kumivaimennetussa kehikossa, jonka kiinnitys on toteutettu sormiruuvein. Lisäkorttipaikkoja on kahdeksan kappaletta ja näytönohjaimen maksimipituus on 400 mm. Prosessoricoolerin maksimikorkeus on puolestaan 170 mm ja virtalähteen maksimipituus 250 mm.

Jäähdytyksestä vastaa kolme esiasennettua tuuletinta, joista kaksi 140 mm sijaitsee etupaneelissa ja yksi 120 mm takapaneelissa. Lisäksi kotelosta löytyy 120 mm tuuletinpaikkoja kaksi katosta ja yksi kyljestä. Katon tuuletinpaikat ovat oletuksena peitetty alumiinilevyillä.

PC-7H tulee saataville kolmena eri värivaihtoehtona: hopeana (PC-7HA), mustana (PC-7HB) ja mustalla sisustalla varustettuna (PC-7HX). Kotelon suositushinta on 119 dollaria ja se tulee ensimmäisenä saataville Pohjois-Amerikan markkinoille.

Lian Li PC-7H -tuotesivu

Keskustelu

@10 Lian-Li PC-X2000 tulee mieleen noista mitä itsellä on ollut.

Onko mikään valmistaja tehnyt koteloa, josta olisi leikattu syvyyssuunnassa asemapaikkojen viemä tila kokonaan helvettiin ja laitettu korkeutta sen verran lisää, että mahtuu yksi optinen asema ja muutama levy?

@8

Saadaan tälläisiä ”ilmaisia mainoksia” helposti vain korjaamalla joku typerä suunnitteluvirhe edellisestä mallista ja julkaisemalla se uudella nimellä

Mikäköhän idea kopanvalmistajilla on tuoda jatkuvasti ”uusia” koppia, jotka eivät eroa millään tavalla vanhoista malleista?

Ehkä asiantila on niin onneton, että jos ei koppavalmistaja lanseeraa ”uutta” koppaa, niin vanhojen myynti stoppaa. Kuka sitä nyt vanhaa mallia haluaa, kun kilpailijalla on ihan uusi.

Tuo kolme ulkoista 5,25-tuuman asemapaikkaa on kyllä hieno juttu, voi ladata koppaansa kaikki nurkistä löytyvät antiikkiset CD-asemat. Harmi että ovat unohtaneet korppuasemalle paikan.

Jos edes yksi 5,25-tuuman paikka olisi voitu uhrata noiden 3,5- ja 2,5-tuuman levypaikkojen hyväksi niin tuo olisi ihan asiallisen oloinen koppa hintaisekseen.

Jooh, hillitty ja tyylikäs ulkonäkö on hyvä, mutta lianlin kopat on kyllä suorastaan tylsän näköisiä.

@2

Itsellä ollut Lian Li:n koppia 2000 alusta alkaen. Ja muuta en enää osta. Materiaalit, hillitty ulkonäkö ja laadukkuus ovat ne, mitkä saavat minun pysymään tässä merkissä myös tulevaisuudessa. Korkeammat hinnat ei itseä haittaa, kun ei sitä koppaa kuitenkaan ihan joka vuosi vaihdella.

2: 119 dollaria alumiinikotelosta ei ole kyllä paljon.

@2

Desing-kysymyshän tuo on. Toiset ostavat kaiken maailman ledihärpättimiä ja Thermaltake overseer -tyylisiä tuninghirvityksiä ja toiset hillitympiä vähän enemmän htpc-tyylisiä koppia. Toki on vielä ne keitä ei kopan ulkonäkö ja laatu kiinnosta niin paljoa ja tyytyvät muutaman kympin koppiin.

Melkeimpä aina kun jotain väitetään ylihintaiseksi niin ei arvosteta niitä ominaisuuksia mistä ko. tuotteessa se hinta muodostuu.

En ymmärrä mitä ihmiset näkevät lian lin kopissa. Pahasti ylihintaisia.

Muropaketin uusimmat