Uusimmat

Roccatilta sohvakäyttöön tarkoitettu integroidulla hiirialustalla varustettu Sova-näppäimistö

15.06.2016 12:16 Juha Kokkonen

roccat-sova-1-150616

Pelitarvikevalmistaja Roccat on esitellyt mallistoonsa uuden Sova Gaming Board -pelialustan, joka on tarkoitettu tietokonepelien pelaamiseen sohvalta käsin. Roccatin toimitusjohtaja Rene Korten mukaan yrityksen tavoitteena oli luoda markkinoiden ergonomisesti mukavin sohvakäyttöön tarkoitettu pelialusta. Se sisältää tenkeyless-kokoisen näppäimistön lisäksi kookkaan hiirialustan sekä USB-liittimet kahdelle oheislaitteelle.

Sova tulee saataville sekä mekaanisella- että tavallisella kumikupunäppäimistöllä varustettuna. Näppäimistössä on sininen taustavalaistus ja NKRO-tuki. Mekaaninen malli käyttää TTC-kytkimiä. Alustan pohja on pehmustettu sylikäyttöä ajatellen ja myös näppäimistön edessä on vaihdettava pehmustettu rannetuki. Myös 275 x 240 mm kokoinen hiirialusta on irrotettavissa ja vaihdettavissa.

roccat-sova-2-150616

Sova kytketään tietokoneeseen neljä metriä pitkällä USB-kaapelilla, jonka puolivälissä on katkaisuliitin kompastumisien estämiseksi. Hiirialustan takareunassa sijaitsee hiirikaapelin kannatin ja alustan pohjassa on kanava hiiren ylimääräistä johtoa varten. Koko komeus on kooltaan 64,6 x 28,0 x 3,7 cm ja painaa 2,35 kg.

Roccat Sova Gaming Boardin suositushinta on kumikupunäppäimistöllä 149,99 euroa ja mekaanisella näppäimistöllä 199,99 euroa. Lisätietoja löytyy valmistajan tuotesivuilta.

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat