Uusimmat

Silverstone julkaisi kompaktin PC-kotelon – mahduttaa silti sisäänsä täysikokoisen näytönohjaimen

12.12.2022 17:29 Markku Leppilampi

SilverStone Technology toi markkinoille MILO-sarjan kotelon nimeltään MILO 12.

15,6 litran kompakti tuote on ohut Mini-ITX-kotelo, joka sopii niin HTPC-käyttöön vaikkapa television viereen tai työasemaksi. Pelaaminenkin onnistuu, sillä koteloon mahtuu täysikokoinen pelinäytönohjain.

MILO 12:ssa on jäähdytyksen kannalta edullinen kaksikammioinen runkorakenne, jonka kerrotaan noudattavan huippuluokan laitteistostandardeja. Kaksikammioisessa sijoittelussa suoritin ja näytönohjain fiilistelevät kotelon sisällä omissa oloissaan nauttien omasta tuloilmastaan.

Rakenne on modulaarinen, joka mahdollistaa kaikkien neljän paneelin poistamisen, joka puolestaan helpottaa työskentelyä komponentteja asennettaessa.

Kotelo tukee Mini-ITX-emolevyjä sekä ATX-virtalähdettä. Mukana on myös ATX-SFX-sovitin SFX- tai SFX-L-virtalähteen asennusta varten.

Näytönohjaimeksi sopii kolme korttipaikkaa vievä tuote, jonka pituus saa olla enintään 345 millimetriä ja leveys 160 millimetriä. Mukana toimitetaan PCIe 4.0 -nousukaapeli ja näytönohjaimen pidike. Kotelon etuosasta löytyy paikka 9,5 mm optiselle asemalle.

Kotelon mukana toimitetaan myös koteloteline ja jalat, ja tuote on mahdollista asentaa niin pysty- kuin vaakasuuntaankin. MILO 12 -kotelon hinta on 189,99 dollaria (181 euroa). Alla kuvia.

Markku Leppilampi

"Olen useampiin medioihin työskentelevä, monista aihepiireistä kiinnostunut toimittaja. Eri verkkolehtiin tulee raapustettua juttuja muun muassa elokuvista, tekniikasta, tieteestä ja terveydestä. Muropakettiin olen naputellut vuodesta 2019 saakka tietotekniikan maailmaan liittyviä uutisia maustettuna mobiilijutuilla, ja teen myös laitetestejä. Pelisuosikkeihini kuuluvat ainakin Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield-sarja, Civilizationit, Cities: Skylines ja Heartstone."

Muropaketin uusimmat