Strafe on uusin lisäys Corsairin mekaanisten näppäimistöjen valikoimaan

04.06.2015 11:44 | Juha Kokkonen

Strafe

Corsair on esitellyt pelitarvikemallistoonsa uuden mekaanisen Strafe-näppäimistön, joka on valmistajansa mukaan monipuolisin yksivärisellä valaistuksella varustettu näppäimistö markkinoilla. Strafe tukee NKRO:ta ja mukana toimitetaan pintakuvioidut erikoisnäppäimet FPS- ja MOBA-peleille. Näppäimistö on varustettu punaisilla tai ruskeilla Cherry MX -näppäinkytkimillä sekä punaisella taustavalaistuksella, joka koskee näppäinhattujen ohella myös näppäinten taustaa sekä näppäimistön kylkiä.

Jokaisen näppäimen valaistusasetus ja efekti on asetettavissa tarvittaessa erikseen käyttäjän mieltymysten mukaan. Käyttäjien tekemiä efektejä voi myös jakaa ja ladata Corsair Gaming -sivuston kautta. Lisäksi jokaiseen näppäimeen on mahdollista ohjelmoida erillinen makrotoiminto CUE-sovelluksen avulla. Strafen takareunasta löytyy yksi USB-läpivienti esimerkiksi hiiren vastaanotinta varten.

Corsair Gaming Strafe tulee myyntiin kesäkuun aikana 109,99 dollarin suositushintaan. Valmistajan takuu tuotteelle on kaksi vuotta.

Corsair Gaming Strafe -esittelysivu