Uusimmat

Thermaltake esitteli View 37 RGB Edition- ja View 37 Riing Edition -miditornikotelot

22.03.2018 19:02 Muropaketin toimitus

Uusien View 37 -miditornikoteloiden silmiin pistävin ominaisuus on yhtenäinen sivupaneeli, joka kaartuu myös kattopaneeliksi. Sivupaneeliratkaisu antaa tiettyjä vapauksia koneen kasaamisessa, mutta rajoittaa samalla kotelon jäähdytystä.

Thermaltaken uudet View 37 Riing Edition- ja RGB Edition -miditornikotelot ovat selkeä jatkumo View 28 -koteloille, joissa on vastaava, kyljeltä katolle kääntyvä paneeliratkaisu. Uusista malleista View 37 kasvattaa ikkunapaneelin koko kyljen ja katon kattavaksi. Kotelo lieneekin erittäin houkutteleva heille, jotka haluavat esitellä kokoonpanoaan. Kattopaneelin ja kyljen ollessa yhtä kokonaisuutta, joudutaan kotelossa tinkimään jäähdytysmahdollisuuksista ulkonäön kustannuksella.

Esiteltyjen koteloiden väliset erot rajautuvat mukana toimitettaviin tuulettimiin. View 37 -koteloiden ulkomitat ovat 525 x 261 x 538 millimetriä. Tuettuna ovat E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX-emolevyt. Kotelosta löytyy kolme 3,5 tuuman kiintolevykehikkoa, joihin pystyy asentamaan myös 2,5 tuuman asemia. Lisäksi oikealle kyljelle, emolevyn taakse, on varattu asennuspaikat kahdeksalle 2,5 tuuman asemalle. Prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 180 millimetriä. Näytönohjaimen suurin sallittu pituus on 410 millimetriä, kun etutuuletin ei ole paikoillaan.

View 37 Riing Edition -kotelon mukana toimitetaan kaksi sinisillä LED-valoilla koristeltua 140 millimetrin tuuletinta. View 37 RGB Edition -kotelon mukana toimitetaan kolme RGB LED -valaistua 140 millimetrin tuuletinta.

Thermaltake View 37 -miditornikoteloiden toimitukset alkavat pian. Suomessa Riing Edition -kotelon hinnat alkavat 98 eurosta ja RGB Edition -kotelon hinnat alkavat vastaavasti 147 eurosta.