Uusimmat

HBO Nordicilla marraskuussa uutuussarjoina mm. indonesialaista fantasiaa

20.10.2016 18:13 Muropaketin toimitus

Luvassa myös dokumentti Bostonin maratonin pommi-iskusta.

Marraskuussa HBO Nordicin draamatarjonta maailmalta lisääntyy, sillä luvassa on sekä odotettuja suosikkeja että yllättävä uutuuskin. Tulossa on myös uusi HBO-dokumentti maailmaa kohahduttaneesta ja monia uhreja vaatineesta vuoden 2013 tragediasta.

Tässä esittelyt uutuuksista ja The Affairin tuoreen trailerin löydät täältä.

affair-102005THE AFFAIR
3. kausi ensi-illassa 21.11. alkaen
Golden Globe -palkitussa menestyssarjassa seurataan kaksi avioliittoa tuhonneen suhteen monia vaikutuksia sekä rikosta, joka saattaa osapuolet takaisin yhteen. Kolmannella kaudella siirrytään ajassa kolme vuotta eteenpäin siitä, kun Noah (Dominic West) tunnusti yllättäen oikeudenkäynnissä murhanneensa Scott Lockhartin. Elämäänsä alusta aloitteleva Noah on vain varjo entisestään, Colen ja Luisan luona tyttärensä kanssa asustavan Alisonin menneisyys pitää tämän otteessaan, ja Helen ei pääse tukahduttavasta syyllisyydentunteestaan eroon.
Avausjakso on saatavilla ennakkoon jo 11.11. alkaen.

marathon-102136MARATHON: THE PATRIOTS’ DAY BOMBING
HBO-dokumentti ensi-illassa 22.11.
Dokumentissa selvitellään 15.4.2013 tapahtunutta Bostonin maratonin pommi-iskua ja sen jälkeisiä tapahtumia monesta eri kulmasta tarkasteltuna kaksi vuotta terrori-iskun jälkeen. Ohjelmassa käydään läpi itse päivän tapahtumat ja seurataan Dzhokhar Tsarnaevin tuomiota kuolemanrangaistukseen asti. Mukana on kuvamateriaalia valvontakameroiden tallenteista, uutisotteista ja kotivideoista sekä iskusta selvinneiden henkilöiden ja heidän perheidensä, kirjeenvaihtajien, tutkijoiden, valtion virkamiesten ja Boston Globe -lehden toimittajien haastatteluita. Boston Globe palkittiin julkaisemistaan artikkeileista Pulizer-palkinnolla. Dokumentin on ohjannut Ricki Stern ja Annie Sundberg, ja se on tehty yhteistyössä Boston Globen kanssa.

halfworlds-101510HALFWORLDS
1. kausi tulee saataville 1.11.

Jakartan sykkivillä kaduilla ja takakujilla elävät rinnaikkaiselämää indonesialaisesta mytologiasta peräisin olevat verenjanoiset olennot. Nämä ihmishahmon muodon ottaneet olennot ovat eläneet ihmisten keskuudessa monien sukupolvien ajan. Heidän todellista henkilöllisyyttään on huolellisesti varjellut mahtava kuolemattomien suku jo vuosisatojen ajan. Indonesialainen sarja on HBO Asian alkuperäistuotantoa ja se sai ensi-iltansa viime vuoden marraskuussa.
Sarjan 2. kausi saa ensi-iltansa 15.12. alkaen HBO Nordicilla.

aranyelet-101648ARANYÉLET
2. kausi ensi-illassa 6.11. alkaen

Huippusuosioon ensimmäisellä kaudella noussut sarja kertoo Miklósin perheestä, jonka ylellinen elämäntyyli rahoitettiin perheenisän rötöksillä ja huijauksilla saaduilla likaisilla rahoilla. Perheen elämä kääntyi kuitenkin ylösalaisin, kun Attila-isä päätti aloittaa kunniallisen elämän. Uudella kaudella Miklósin perhe aloittaa kaiken alusta. Menneisyys ei kuitenkaan jätä heitä rauhaan, ja aiemmin tehdyillä päätöksillä on kauaskantoiset vaikutukset. Pystyvätkö he pitämään perheensä kasassa myös vaikeiden aikojen läpi? Unkarilainen sarja on HBO Central Europen tuotantoa, ja se perustuu suomalaiseen menestyssarjaan Helppo Elämä.

pakt2-101737PAKT
2. kausi ensi-illassa 20.11. alkaen

Poliittisen jännitysdraaman keskiössä on tutkiva journalisti Piotr Grodecki, joka pääsee ylimmän valtiovallan salaliiton jäljille. Yrittäessään selvittää totuutta hän huomaa, ettei mikään ole sitä miltä näyttää. Tutkimusten edetessä tapaus muuttuu entistä mutkikkaammaksi ja Piotrilla on käsissään kaikkien aikojen haastavin tapaus. Kukaan ei ole turvassa, ei edes Piotrin rakastama nainen. Hänen on tehtävä päätös: jatkaako totuuden selvittämistä vai suojella rakastaan. Puolalainen sarja on HBO Central Europen tuotantoa, ja se perustuu norjalaiseen menestyssarjaan Mammon.

Lähde & kuvat: HBO Nordic