Uusimmat

Oscar-ehdokkuudella palkitun ohjaajan uutuussarjassa etsitään kauniita naisia yhden yön viihdykkeeksi

10.05.2016 19:48 Muropaketin toimitus

Juno- ja Up in the Air -elokuvista tutun Jason Reitmanin Casual-sarja alkaa HBO Nordicilla 8. kesäkuuta.

Juno- ja Up in the Air -elokuvien Oscar-ehdokkuudella palkitun ohjaaja Jason Reitmanin uutuussarja Casual kertoo poikamiesveljestä ja tämän eronneesta yksinhuoltajasiskosta, jotka muuttavat jälleen saman katon alle. Sisarukset yrittävät selviytyä keskellä nykyajan hullua seurusteluviidakkoa samalla kun kasvattavat siskon teini-ikäistä tytärtä.

Tommy Deweyn (The Mindy Project, 17 Again, Step Up Revolution) esittämä poikamiesveli Alex on suositun deittisivuston luoja. Hän käyttää sivustoaan hyväksi etsiessään hyvännäköisiä naisia yhden yön viihdykkeeksi ja lievittääkseen masennustaan ja yksinäisyyttään. Playboymaisen käytöksen taustalla on toki myös salainen toive löytää täydellinen osuma, eli Se Oikea.

Tommyn sisko Valerie (Michaela Watkins; New Girl, Saturday Night Live, Enough Said) on juuri eronnut teini-ikäisen tyttären yksinhuoltajaäiti, joka yrittää tehdä paluuta treffirintamalle. Terapeuttina työskentelevälle Valerielle ei ole ammatista kuitenkaan hyötyä, sillä vaikka hän teoriassa tietääkin kaiken seksistä, niin viimeiset avioliittovuodet ovat vieneet häneltä kaikki taidot.

Valerien 16-vuotias tytär Laura (Tara Lynne Barr; God Bless America, Aquarius) on ikäistään kypsempi ja ottanut äitinsä ja enonsa huushollissa aikuisen roolin. Itsenäinen Laura viihtyy paremmin äitinsä ja enonsa seurassa kuin samanikäisten nuorten, joihin hänen on vaikea tuntea yhteenkuuluvuutta. Kaiken itseluottamuksen ja sarkastisen huumorin taustalla piilee kuitenkin totuus, jota Laura ei haluaisi myöntää: hän on vain epävarma lapsi, joka ei vielä tunne maailmaa niin hyvin kuin luulee.

Casual-sarjan vastaavina tuottajina toimivat Jason Reitman, Helen Estabrook, Liz Tigelaar ja sarjan luonut Zander Lehmann. Hulun uuden komediasarjan ovat tuottaneet Lionsgate TV ja Right of Way.

1. kausi tulee saataville kokonaisuudessaan 8. kesäkuuta HBO Nordiciin.
2. kausi ensi-illassa 8. kesäkuuta alkaen (jaksot tulevat saataville 24 tunnin kuluessa Hulun ensiesityksestä)

Lähde: HBO Nordic