Uusimmat

Uudet kuvat ja trailerit esittelevät Preacher-sarjan hahmot Persnaamasta Cassidy-vampyyrin

27.04.2016 17:40 Aki Lehti

Sikailusarja alkaa kuukauden kuluttua.

AMC-kanavalla nähtävä Garth Ennisiin loistavaan Preacher-sarjakuvaan perustuva tv-sarja alkaa Jenkeissä jo kuukauden kuluttua. Preacherin nimiosaa eli Jesse Custeria esittää Dominic Cooper. Sarjan muita avainnäyttelijöitä ovat Ruth Negga (Tulip), Joseph Gilgun (Cassidy) ja Ian Colletti (Eugene/Arseface) .

Preacheria ovat työstäneet Seth Rogen yhdessä Evan Goldbergin kanssa ja sen showrunnerina toimii Breaking Badista tuttu Sam Catlin.

Sarja alkaa AMC-kanavalla 22. toukokuuta, Fear the Walking Deadin kevätkauden päätösjakson jälkeen.

Preacherin ensimmäinen traileri ei varsinaisesti vakuuttanut, mutta sarjakuva toimii edelleen yhtä hyvin kuin 20 vuotta sitten. Juuri äskeittäin julkaistujen suomen kielisten deluxe-albumeiden arviomme mukaan törkeä sarja ei ole eltaantunut lainkaan.

Tässä kasa tuoreita kuvia ja teasereita:

Lähde: IGN / EW

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat