Uusimmat

NVIDIA veti GeForce 375.57 -ajurit takaisin bugien vuoksi, korvaavat ajurit julki

26.10.2016 08:44 Petrus Laine

GeForce

NVIDIA on vetänyt viime viikon loppupuolella julkaistut GeForce 375.57 -ajurit pois verkkosivuiltaan. Pois vedetyt ajurit on nyt korvattu uusilla GeForce 375.63 -ajureilla.

GeForce 375.57 -ajurit vedettiin pois NVIDIAn ajurisivuilta niissä ilmenneiden lukuisten ongelmien vuoksi. Ajureiden kerrotaan muun muassa kaatuvan samoin tein, jos niillä yrittää ajaa jotain Folding-tehtävää, ja jotkut käyttäjät raportoivat ajureiden kaatuvan myös 3DMark-testeissä. Myös esimerkiksi Windows 10:n Aloitusvalikko kärsii ongelmista 375.57-ajureilla. Live-ruutujen siirtäminen ei onnistu, vaan siirrettävä ruutu vain katoaa ja loputkin ruuduista jäävät sumeiksi ja normaalia pienemmiksi, aivan kuin Live-ruudun siirto olisi parhaillaan kesken. M

yös joidenkin Windows 10:n sisäänrakennettujen ohjelmien, kuten Mail:n, kerrotaan kaatuvan 375.57-ajureilla. Voit lukea lisää ongelmista esimerkiksi ajureiden virallisesta palauteketjusta GeForce-keskustelualueilla.

GeForce 375.63 -ajurit tarjoavat samat Game Ready -leimat kuin edellisetkin, ja kyse onkin käytännössä vain vakavimmat ongelmat korjaavasta hotfix-ajurisetistä WHQL-leimasta huolimatta. Ajurit ovat saatavilla tuttuun tapaan Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia NVIDIAn näytönohjaimia. Ajurit ovat ladattavissa GeForce Experiencen ja NVIDIAn ajurisivujen kautta.