Uusimmat

Fear the Walking Dead jatkuu elokuussa HBO Nordicilla

19.07.2016 18:41 Muropaketin toimitus

Sarjan 2. kauden loppuosasta julkaistiin uusi traileri.

Fear the Walking Deadin 2. kauden loppujaksojen ensi-illan lähestyessä AMC Global on julkaissut uuden promokuvan ja ennakkomakua tulevista tapahtumista raottavan videon. Sarjan 2. kauden loppuosa saa ensi-iltansa yli 125 maassa sunnuntaina 21.8. klo 21 (EST) samanaikaisesti AMC:n Yhdysvaltain ensi-illan kanssa. Aikaerosta johtuen uusin jakso tulee HBO Nordicilla ensi-iltaan 22.8.

2. kauden loppuosan alkaessa Clark/Manawan, Salazarin ja Strandin perheet ovat murtumispisteessä. Abigail-jahdilla sattuneet tapahtumat ovat ajaneet hahmot tuuliajolle. Heidän on nyt löydettävä omat polkunsa selviytyäkseen hengissä. Alicia tuskailee Madisonin päästöstä kieltää Nickiä lähtemästä ja Travis yrittää suojella Chrisiä maailmanlopun pimeyden tuomalta pelolta. Strand on surun murtama ja Danielin synkkä menneisyys ei jätä Ofelialle harhakuvitelmia heidän pelastautumisesta ja uuden elämän mahdollisuudesta.

Sarjan pääosissa nähdään Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) ja Colman Domingo (Strand).

fear-the-walking-dead-season-2b-key-art-poster-1200

Lähde: HBO Nordic