Uusimmat

Suomessa järjestetään kesällä Counter-Striken eSports-kurssin

04.04.2017 09:07 Muropaketin toimitus

Nordic eSports Academy mahdollistaa AMK-opintojen sekä eSportsin yhdistämisen.

Tulevana kesänä Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä Vuokatti-Rukan Urheiluakatemian kanssa Counter-Strikeen ja muuhun eSportsiin keskittyvän Nordic eSports Academy -kesäkurssin.

Nordic eSports Academy sijoittuu 12. kesäkuuta – 6. heinäkuuta väliselle jaksolle, ja kurssille voi ilmoittautua joko yksilönä tai kokonaisena CS-joukkueena. Kurssin hinnaksi on ilmoitettu 150 euroa, ja sen osallistujien tulee olla vähintään 16 vuotta täyttäneitä.

Kurssi käsittelee eSportsia viideltä eri osa-alueelta, jotka ovat henkinen valmennus, pelaajatestaus, fyysiset harjoitukset, e-urheiluun liittyvä liiketoiminta sekä varsinainen Counter-Strike: Global Offensiven pelaaminen. Kurssin suorittaneet palkitaan myös 10 opintopisteellä, joita voi hyödyntää osana muuta AMK-koulutusta.

Kurssin lopuksi järjestetään Counter-Strike: Global Offensive -turnaus, jonka palkintopotti on 10 000 euroa. Turnaukseen otetaan mukaan yhteensä 16 joukkuetta, joista puolet valitaan kurssilla pelattavien karsintojen kautta. Loput joukkueet kutsutaan turnaukseen turnausjärjestäjän toimesta.

Kutsua turnaukseen voi anoa 28. huhtikuuta saakka Nordic eSports Academyn kotisivujen kautta.

Counter-Strike Global Offensive
Kaikki jutut aiheesta