Uusimmat

Clive Barker tarjoilee kauhudemoja jo tällä viikolla

25.09.2007 14:54 Miikka Lehtonen

Syksy syvenee, illat pimenevät ja urbaaninkin suomalaisen silmät kääntyvät huolestuneina lähimetsää kohti, kun esi-isien kauhutarinat palaavat turhan elävinä mieleen. Ja jos näin ei ole, niin itseään voi pelotella testaamalla Clive Barker’s Jericho -kauhupelin demoa.

Codemastersin julkaisema Jericho tarjoilee ennakkojuttujen perusteella komean näköistä ja groteskin veristä kauhutoimintaa, kun ryhmä supersotilaita – kuinkas muuten – tunkeutuu ulottuuvuksienvälisen portin läpi demonien maailmaan.

Mikäli joku kauhunobo ei tiedosta asiaa, Clive Barker on 80-luvulla useammankin teinin mielenterveyden pilannut kauhukirjailija, jonka kynästä ovat kotoisin muun muassa Hellraiserin hilpeät demonit. Ei sovi myöskään unohtaa Clive Barker’s Undyingiä, joka sai aikanaan todellisen kulttipelin maineen ja pilasi monen pelaajan kalsarit.

Perinteet ovat siis kunnossa, mutta toimiiko Barkerin kauhuresepti pelimuodossa toistamiseen? PC-pelaajat ja 360-miehet saavat tämän selville jo kuluvan viikon torstaina, PS3-fanit joutuvat taas odottamaan omaa demoaan ensi viikkoon.