Uusimmat

PS3:n Timeshift varhaistui joulukuulle

20.11.2007 13:18 Jukka O. Kauppinen

PC:lle ja 360:lle jo julkaistun Timeshiftin PlayStation 3 –versio saapuukin luoksemme odotettua aikaisemmin. Aiemmin ensi vuodelle tähdätty Pleikkaripeli näet saapuukin tasoittamaan itsenäisyyspäivän jälkeistä juhlakrapulaa, eli seikkailu alkaa 7.12.

Eli pyssy käteen ja oikomaan tulevaisuuden historiaa takaisin raiteilleen:

On vuosi 2025. Sotaveteraani eversti Michael Swift on Yhdysvaltain hallituksen kvanttilaboratoriossa Washington DC:ssä testaamassa vuosidadan kahta tärkeintä keksintöä: professori Kronen keksimää ajanhallintalaitetta koodinimeltään Quantum Suit ja aikakonetta Quantum Transporter.

Swift matkaa ajassa taaksepäin vuoteen 1900. Hän on nyt Viktoriaanisen ajan Washingtonissa. Perillä hän huomaa hämmästyksekseen, että Krone on jo paikalla. Ennen Swift ehtii ulos aikakoneesta, Krone aktivoi koneen ja lähettää hänet takaisin tulevaisuuteen.

Swift on nyt takaisin Washington DC:ssä – samassa päivässä jona hän lähti aikamatkalle. Kaupunki on raunioina ja taistelu raivoaa hänen ympärillään. Tämä ei ole sama kaupunki mistä hän lähti. Hänen maailmansa on kadonnut. Maailma on sodan ja anarkian vallassa, kun Swift lähtee etsimään totuutta…

Timeshiftin julkaisuhistoria on ollut aikamoisen mutkikas, sillä peli on siirtynyt kustantajalta toiselle ja alkujaan sen piti ilmestyä jo 2006 jouluksi. Sitten sitä lykättiin ja lykättiin lisää, sillä Vivendi ei pitänyt peliä riittävän hyvänä ja päätti panostaa kehitystyöhön oikein urakalla.

Lue lisää eDomesta

Atari ottaa huolella takkiin

TimeShift – aika tottelee komentoasi

Vivendin TimeShift siirtyy ensi vuoteen