Uusimmat

Yksinäinen on kitaristin taival – Guitar Hero -irtokitaroita vasta ensi vuonna

27.11.2007 11:44 Miikka Lehtonen

Jos kuulut siihen lukuisaan joukkoon, joka hyppäsi kitarasankaroinnin ihmeelliseen maailmaan Guitar Hero III:n myötä, soittajan urasi tulee olemaan yksinäinen – ainakin virallisten kitaroiden osalta, niitä kun ei nähdä ennen ensi vuotta.

Peliblogi Kotaku tietää kertoa virallisiin lähteisiin vedoten, ettei Guitar Hero -irtokitaroita nähdä kaupoissa ennen vuotta 2008. Tämä on pienoinen ongelma niille suurille massoille, jotka ostivat Guitar Hero III:n rokatakseen vaikkapa kaverinsa tai veljensä kanssa, lisäkitaroita kun ei irtoa, ellei käy ostamassa kaupasta suoraan toista pelin ja kitaran sisältävää pakkausta.

Me kitaraveteraanit voimme hymistellä partoihimme, sillä Xbox 360:lla tai PlayStation 2:lla vinguttavat voivat hyödyntää pelissä vanhoja ohjaimiaan. Rokki ei soi langattomasti, mutta soipa ainakin stereona. Lienee hyvä todeta, että Kotakun tiedot soveltuvat lähinnä Yhdysvaltoihin, mutta olisi melko utopistista toivoa, että Euroopassa rokattaisiin täysillä jenkkien jäädessä nuolemaan näppejään. Kitarapula helpottaa tiettävästi vuoden 2008 alkuvaiheilla, kun kauppoihin lämähtää irtoversioita kaikkien konsolien langattomista kitaroista.

Lue lisää eDomesta

Soiko Rock Bandin kitara Guitar Hero III:ssa tai toisinpäin?

Kitarasankarit joutuivatkin kitarahelvettiin

Arvostelu: Guitar Hero III: Legends of Rock

Guitar Hero III – syvähaastattelussa tuottaja Ted Lange

Päivän komediavideo: Banjo Hero