Uusimmat

Lisää tietoa Mass Effectin ladattavasta lisäsisällöstä

26.02.2008 09:11 Tero Lehtiniemi

Mass Effect oli viime vuoden ja jopa kaikkien aikojen hienoimpia Xbox 360 -julkaisuja. Ylistyksen varjoon jäänyt kritiikki kohdistui lähinnä pelin roolipeliksi lyhyeen tarinan pituuteen, mutta Bioware lupasi laajentaa seikkailua Livestä ladattavan lisäsisällön kautta. Mass Effectin projektiohjaaja Casey Hudson paljasti IGN-sivustolle hieman lisää tietoa 10.3 julkaistavasta ensimmäisestä, Bring down the sky:ksi nimetystä laajennuksesta.

Kuten jo aikaisemmin kerroimme, laajennus maksaa n. 400 M$-pistettä eli hieman alle viisi euroa. Bring down the sky tarjoaa Hudsonin mukaan n. 90 minuuttia lisää pelattavaa, sisältäen sekä Terra Novan planeettaa uhkaavalle asteroidille sijoittuvan varsinaisen juonitehtävän, sekä muutamia sivutehtäviä. Pääpahiksena laajennuksessa heiluu sotaisa Batarian-rotu, jota ei varsinaisessa Mass Effectissä ollut.

Hudsonin mukaan Bring down the skyn tarjoama sisältö on pelattavissa heti kun pelaaja saa Normandyn käyttöönsä, ja sekä paragoneilla että renegadeilla on ongelmaan omat ratkaisunsa. Aivan täysin erilaista pelikokemusta Hudson ei näille kuitenkaan lupaa.

Biowaren muista suunnitelmista Hudson ei valitettavasti suostunut puhumaan. Esimerkiksi tulevien Mass Effect -laajennusten, Mass Effectin päivittämisen tai PC-version sisältämästä lisäsisällöstä ei yhtiön mukaan joko ole vielä päätetty, tai niistä ei olla vielä valmiita puhumaan.

90 minuutin tarjoama lisäsisältö tuntuu viiden euron hintaan suhteellisen vaatimattomalta, mutta tämä jää nähtäväksi. Palaamme joka tapauksessa asiaan.

IGN:n alkuperäinen artikkeli

Lue lisää eDomesta

Mass Effectin maailma laajenee – uusi seikkailu marraskuussa

Mass Effect saapuu myös PC:lle

Arvostelu: Mass Effect