Uusimmat

Huhupartio: Insomniac Gamesin pelit jatkossa myös Xboxille

15.03.2010 15:15 Miikka Lehtonen

Jos tämä sukupolvi on tuonut mukanaan jotain, niin yksinoikeuspelien yleisen kuolemisen. Sarja toisensa jälkeen on livahtanut useammille pelialustoille, kun studiot ovat huomanneet, että rahansa saa takaisin varmemmin, kun tuplaa asiakkaidensa määrän. Jos huhuihin on luottaminen, uusin tämän tajunnut studio on Insomniac Games.

Insomniac Games on vuosien varrella tullut tutuksi muun muassa Resistance-peleistään, sekä iki-ihanasta Ratchet & Clank -pelisarjasta. Kaikki on nähty yksinoikeudella PlayStation-konsoleilla. Jos amerikkalaisen IGN-saitin tietoihin on luottaminen, jatkossa ei ole näin.

Saitti siteeraa ”luotettavia lähteitä” ja kertoo, että Insomniac aikoo julkaista jatkossa pelinsä PlayStationin ohella myös Xbox 360:lla. Huhu kuitenkin ottaa huomioon sen, että sekä Ratchet & Clank että Resistance ovat Sonyn kustantamia pelisarjoja, joten ne nähtäneen jatkossakin vain Sonyn konsoleilla. Jos pitäisi näin perstuntumalta veikata, niin voisin kuvitella huhujen olevan peräisin GDC-messujen jälkipippaloista, joissa tiettävästi alkoholi virtaa ja kielenkannat ovat löysällä.

Uutiset sopisivat hyvin yhteen sen kanssa, että Insomniac perusti aiemmin tänä vuonna uuden sivustudion, joten väkeä riittäisi lukuisien peliprojektien työstämiseen.

Seuraamme tilanteen kehittymistä.

Lähde: IGN.com

Lisää aiheesta

Ratchet & Clank: A Crack in Time (PS3)

Resistance 3 sai epävirallisen vahvistuksen

Lue myös

Pihalle potkitut Infinity Ward -miehet Hollywood-agentin edustukseen

Maanantain huumoriannos: musiikkivideo vuodelta 1979 kertoo videopeleistä