Uusimmat

Minecraftin tietokoneversio myynyt jo 10 miljoonaa kappaletta

06.04.2013 17:30 Juho Anttila

Minecraft

Pikkupelistä megahitiksi noussut Minecraft on jo ilmiö, jonka tuntevat sellaisetkin, jotka eivät yleensä peleihin koske. Alati kehittyvän pelin menestys ei näytä taittuvan, sillä pelin tietokoneversiota on mennyt kaupaksi jo yli 10 miljoonaa kappaletta. Se ei muuten ole ihan vähän se.

PC-, Mac- ja Linux -myynnit yhdistävä lukema ei edes kerro koko totuutta, sillä pelin Xbox 360 -versiota on puolestaan ostettu jo 6 miljoonaa kappaletta puhumattakaan mobiiliversiosta, jonka myynnit lasketaan myös miljoonissa.

Minecraft-rintamalla tapahtuu jatkossakin, sillä menestystä juhlistetaan seuraavaksi merkittävällä päivityksellä. Kehittäjien antamien vihjeiden perusteella päivitys tuo peliin mukaan ainakin hevosia. Mitä tämä pelattavuuden kannalta tarkoittaakaan jää nähtäväksi.

Tämän lisäksi Minecraftin Xbox 360 -versio julkaistaan Yhdysvalloissa levyversiona tämän kuun lopulla. Hintaa paketille tulee alustavasti 20 dollaria. Kesään mennessä peli ilmestyy myös useassa Aasian maassa, Australiassa ja Uudessa Seelannissa. Minecraftin pakettiversion Euroopan-julkaisusta sen sijaan ei ole tähän hätään tarjolla minkäänlaista tietoa.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Paradox ryhtyy e-kirjakustantajaksi – ensimmäiseksi A Year with Mojang

Minecraft-testi kertoo, onko laitealusta ajan tasalla

Game of Thronesin pääkaupunki ikuistettiin Minecraftiin: uskomaton lopputulos!