Uusimmat

eBayssä myyty pelilehti löysi uuden omistajan

28.01.2009 11:41 Jukka O. Kauppinen

Kerroimme aiemmin tässä kuussa ihan kokonaisesta pelilehdestä, jota myytiin eBayssä. Kappas kummaa, lehtihän loppujen lopuksi myös myytiin. Pieni Hardcore Gamer –lehti myytiin ilmeisesti hieman alkuperäispyyntöä eli 42 000 taalaa korkeammalla hinnalla.

Toisin kuin yleensä, kaupan ei ollut pelkästään jonkin lehden vuosikerroista, vaan koko lehdestä kaikkine sen omistuksineen, tekijäoikeuksineen, lukijoineen ja jopa työntekijöineen.

Jäämme odottamaan vähintäänkin jännityksellä millaiseen nousuun Hardcore Gamer tämän jälkeen lähtee. Saipahan lehti nettihuutokaupallaan taatusti enemmän mainosta kuin historiansa aikana rahallakaan yhteensä.

Lähteet: With Magazines Folding, One Finds a Surprising Bid  – That Mag For Sale On eBay Actually Found A Buyer

Lisää aiheesta

Pyöriikö taskussa pikkurahaa? Osta oma pelilehti halvalla

Useilla keskustelupalstoilla on hihitelty tänä aamuna, kun ihmiset ovat bongailleet erikoisten huutokauppojen erikoissaitti eBaylta tavallistakin erikoisempaa materiaalia. Nyt olisi nimittäin kaupan ikioma pelilehti. Oikeudet kolmen vuoden lehtiin, fyysiset kopiot lehdistä, lehden Internet-saitti ja kaikki sen lukijat irtoavat 42 000 taalalla. Samaan syssyyn saa myös oikeuden pitää kirjoillaan koko lehden toimituksen, mikäli moista haluaa.

Lue myös

Arvostelu: Need for Speed: Undercover (PS3, Wii, 360)

Rahaa peleihin muttei lastenvaatteisiin?

 Songsmithin biisiraiskauksista syntyy uusin netti-ilmiö

Sonyn edustaja vastasi PSP2-huhuihin

Teinimutanttikilpikonnat täyttävät 25 vuotta – uutta peliä pukkaa