Uusimmat

Uusimmat kuvat Dark Souls -roolipelistä – mustia ritareita ja beacon firejä

04.03.2011 13:30 Jukka O. Kauppinen

FROM Softwaren parhaillaan työstämästä Dark Souls -roolipelistä on julkaistu satsi uusia kuvia. Kuvissa esitellään niin kauhistuttavia mustia ritareita kuin seikkailun yksin- ja moninpelikokemuksen ytimenä toimivia beacon fire -pisteitä. Beaconien kautta pelaajat voivat sekä täydentää elinvoimaansa, loikata takaisin peliin kuoltuaan ja jakaa kokemuksiaan toisten Dark Soulsia pelaavien ihmisten kanssa.

Dark Souls on jatkoa vain PS3:lle ilmestyneelle erittäin hyvälle Demon’s Souls -roolipelille. Darkkia ilmestyy PS3:n lisäksi myös Xboxille, joskus myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoja: www.fromsoftware.jp/darksouls/

Lisää aiheesta

Hardcore-ropeltelu Dark Soulsin tekijät haastattelussa

Demon’s Soulsin jatko-osa Eurooppaan tänä vuonna!

Demon’s Souls (PS3)

Kerrataanpa lyhyesti Demon’s Soulsin historia. Japanilaisen FROM Softwaren roolipeli sai jo alkupäivinään maineensa, kun pelin Japanista importanneet tai nettistreamien kautta sitä seuranneet huomasivat, että pirulauta, sehän on oikeasti vaikea peli. Kun pelistä julkaistiin jenkkiversio, maine vain kasvoi. Vaikein peli ikinä? Puhdasta turhautumista Blu-raylla? Ylisanoja lenteli.

Peli kieltämättä alkaa raflaavasti, sillä lyhyt tutoriaali opettaa pelaajalle ne aivan perustason perusasiat, eli lähinnä miten liikutaan ja miten lyödään. Sitten vastaan tulee ensimmäinen pomo ja paria sekuntia myöhemmin myös ensimmäinen kuolema. YOU HAVE DIED, peli ilmoittaa ja ottaa heti luulot pois.