Uusimmat

Sonyn tärkein tavoite: saada PS3 voitolliseksi

22.02.2011 21:02 Jukka O. Kauppinen

Vaikka monille fanipojille Xboxin, PlayStationien ja Wiin välinen kamppailu onkin elämän ja kuoleman asia, Sonylle konsolisodan tuloksella ei ole tällä hetkellä niin väliä. Nintendo johtaa, Microsoft on toisella sijalla ja Sony kolmannella, eikä sillä väliä, kunhan vain PlayStation 3 saadaan voitolliseksi.

”Seuraammeko Microsoftin tekemisiä? Totta kai. Onko meidän pakko ohittaa Microsoft? Ei. Meidän tavoitteemme on nousta voitolliseksi taloudellisesti. Saavutamme tämän tilanteen tänä vuonna ja pärjäämme vielä paremmin ensi vuonna”, ynnäsi PlayStationin tuotepäällikkö Scott McCarthy.

”Nintendo on ollut tuossa tilanteessa jo vuosia. Me olemme tänä vuonna hyvin aggressiivisia ja kun olemme taloudellisesti plussan puolella, niin olemme oikein onnellisia. Jos siinä samalla saavutamme Microsoftin, niin sekin on ihan kiva.”

Siinä missä Nintendo on alusta alkaen myynyt Wii- ja DS-konsoleitaan voitolla, Microsoftin Xbox 360 -konsolien kate oli jo laitteen julkaisussa nollan paikkeilla. Sony on sen sijaan myöntänyt varustelleensa PlayStation 3:n liiankin hyvin, minkä johdosta yhtiö on ollut jatkuvasti miinuksella konsolibisneksessään. Tätä virhettä yhtiö ei aio enää toistaa seuraavassa käsikonsolissaan, PSP:n korvaajassa.

Lisää aiheesta

PSP2 / NGP on riisuttu malli suunnitellusta

Lue myös

Battlefield: Bad Company 2: Vietnamin tuottaja haastattelussa

Killzone 3 ja Guerrilla Gamesin Jan-Bart van Beek – kuuntelemme fanejamme

Magicka (PC)

Zeit2 (PC, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat