Uusimmat

Sonyn pelko Call of Dutyn tulevaisuudesta muuttui jo vainoharhaiseksi

Kuva © Activision

09.03.2023 07:00 Muropaketin toimitus

Sonyn viimeisimmissä huolissa Microsoftin mahdollisesta Activision Blizzard -kaupassa ei ole enää järkeä.

Sony yrittää estää Microsoftin ja Activision Blizzardin välistä kauppaa yhä uusin keinoin, mutta viimeisimmät väitteet alkavat menettää jo uskottavuutta.

Yhtiö on lähettänyt kilpailuviranomaisille dokumentin, jossa tämä esittelee useita erilaisia keinoja, joilla Microsoft pystyisi lamaannuttamaan Call of Dutyn myyntiä PlayStation-konsoleilla, uutisoi Eurogamer. Näihin lukeutuvat muun muassa PlayStation-versioiden hintojen nostaminen sekä ehkä kaikkein vainoharhaisimpana, PS-versioiden laadun tahallinen heikentäminen.

Sony väittääkin, että Microsoft pystyisi julkaisemaan Call of Dutyn PS-version tahallaan bugisena ja teknisesti heikompana, jotta pelaajat siirtyisivät pelaamaan peliä Xboxilla. Tarkalleen ottaen yhtiö ehdottaa, että nämä bugit olisi jätetty aivan pelin viimeisiin kenttiin tai ne tuotaisiin mukana myöhemmin julkaistavissa päivityksissä, jotka heikentäisivät PS-versioiden suorituskykyä.

Microsoft on kommentoinut jo kilpailijansa räikeitä väitteitä toteamalla, että yhtiö on lupautunut laillisesti pitämään Call of Dutyn tasaveroisena Xboxin ja PlayStationin välillä.

Lue myös: Arvostelu Call of Duty: Modern Warfare 2:n pihvi on erinomainen moninpeli