Uusimmat

NVIDIAlta ilmainen The Witcher 3 Titan X:n omistajille vastineeksi beetatestiin osallistumisesta

20.05.2015 19:58 Petrus Laine

NVIDIA päivitti kuun alkupuolella näytönohjaintensa pelikylkiäiset sisältämään tulevan Batman- ja The Witcher 3 -pelit. Syystä tai toisesta yhtiö kuitenkin päätti, ettei GeForce Titan X -lippulaivanäytönohjain kuulu tarjouksen piiriin.

Nyt Titan X:n ostaneille on kuitenkin luvassa lohtua, sillä NVIDIA on julkaissut beetatestin uudesta tavasta jakaa peliavaimia näytönohjainten ostajille. Beetatestissä peliavain toimitetaan GeForce Experience -ohjelman kautta ja testi on avoin vain Titan X -näytönohjaimen omistaville käyttäjille.

Koodin saadakseen käyttäjän tulee asentaa uusin versio GeForce Experience -ohjelmasta ja päivittää ajurit sen kautta. Tämän jälkeen ohjelman oikeaan yläkulmaan kirjautumispainikkeen viereen pitäisi ilmestyä uusi kuvake, josta käyttäjälle annetaan peliin oikeuttava koodi. Koodi vaihdetaan GOG-sivustolla toimivaan koodiin redeem.geforce.com-osoitteessa.

Pidemmässä juoksussa on mielenkiintoista nähdä, tuleeko metodi korvaamaan nykyisen näytönohjainten kylkiäisten jaon fyysisinä koodeina näytönohjainten mukana. Jotta idea toimisi, olisi NVIDIAn kehitettävä tapa tunnistaa jokainen näytönohjain yksilönä, että kukin näytönohjain oikeuttaa pelikoodiin vain kerran.

GeForce, Redemption Instructions