Uusimmat

Talvinen Assembly-pelitapahtuma alkaa lauantaina

18.03.2008 17:51 Jukka O. Kauppinen

Tampereella pääsiäisenä 22-24.3.2008 järjestettävä ASSEMBLY Winter 2008-pelifestivaali on Suomen suurin kilpa- ja ajanvietepelaamiseen keskittyvä tapahtuma. Tapahtumaan odotetaan yli 1200 osallistujaa pelaamaan PC- ja konsolipelejä sekä kilpailemaan Peliliigan järjestämissä yksilö- ja tiimilajeissa yli 15 000 euron palkintopotista. Jaossa ovat myös Suomen edustuspaikat World Cyber Games -peliturnauksessa.

Lauantaista 22. maanantaihin 24. maaliskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, paikallistasolla paremmin Pirkkahallissa, järjestettävä ASSEMBLY Winter 2008-pelifestivaali on kilpa- ja ajanvietepelaajille suunnattu ympärivuorokautinen tapahtuma. Pelifestivaali tarjoaa ohjelmaa niin satunnaisille pelaajille, harrastajille kuin kansainvälistä huippua edustaville kilpapelaajille.

Peliliiga, suomalainen kilpapelaamisen liiga, pyrkii edistämään uusien huippupelaajien kehittymistä Suomessa yhdessä Assemblyn kanssa ja tarjoamaan jo pinnalle päässeille tiimeille kovatasoisia turnauksia. Vuonna 2007 perustettu Peliliiga kerää yhteen suomalaiset alan tapahtumat, verkkoturnaukset sekä kilpapelaajat vuoden mittaiseen kauteen, jonka lopuksi ratkotaan kilpapelaamisen suomen mestaruudet.

ASSEMBLY Winter 2008:n turnaukset ovat osa Peliliigan vuoden 2008 kautta. Turnaukset toimivat myös maailman johtavan World Cyber Games -peliturnauksen kansallisena esikarsintana, jonka kautta pelaajat voivat edetä kohti kansallista karsintaa ja Suomenmestaruus-titteleitä.

Kilpapelaamisen rinnalla merkittävässä kasvussa on myös ajanviete- ja harrastepelaaminen, joka on parhaimmillaan rytmipelien kuten Guitar Hero-kitarapelin, SingStar-karaokepelin tai In The Groove-tanssipelien muodossa. Rytmipelit ovat vahvasti sosiaalista toimintaa, joka vetää mukaansa niin tytöt kuin pojat sekä aikuiset ja nuoret. Pelaaminen on hauskaa!

”Assembly Winter 2008 on vuoden paras festari kaikille pelaajille. Luvassa on hyvää menoa, monipuolista ohjelmaa ja yli 15 000 euron palkintopotti. Suomen parasta menoa pääsiäisenä Tampereella!”, kommentoi pääjärjestäjä Pekka Aakko.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä osoitteessa www.assembly.org. Koko viikonlopun voimassa olevat paikkaliput tapahtumaan maksavat 50 euroa ja tavalliset kävijäliput 25 euroa.

http://www.assembly.org/winter08

Lue lisää eDomesta

Assembly kaksi kertaa vuodessa

Assembly Summer kulman takana – 16 vuotta bittifestarointia

ASSEMBLY-tapahtumat vuonna 2008

Kuvareportaasi: Assembly Summer 2007

Puolalaistiimi vei Assemblyn pääpotin, pelitapahtuma sujui erinomaisesti

Talven peliassyt järjestetään pääsiäisenä Tampereella

Talviassemblyyn saapuu yli 1000 pelaajaa, pelikisoissa ennätyspotti

GTA4: dynaaminen, sattumia pursuava maailma on aina erilainen

Huhupartio iskee – Metallica julkaisee seuraavan levynsä ensin Rock Bandissa?

Maailman ensimmäinen virtuaali-ekonomisti muutti Eve Onlineen