Uusimmat

Rukoilkaa armoa: Dragonforcea Guitar Hero III:ssa

26.07.2007 15:25 Miikka Lehtonen

Tätä päivää on pelätty ja odotettu. Siitä lähtien ensimmäiset lettihevimiehet testasivat Guitar Heroa, peliin on toivottu paria bändiä ylitse kaikkien muiden. Tänään ilmoitettujen biisien myötä brittiläinen speed metal -bändi Dragonforce päätti ainakin yhden odotuksen.

Activision tiedoitti aiemmin tänään, että Red Hot Chili Peppersin ”Suck My Kiss”, ZZ Topin ”La Grange, Iron Maidenin ”Number of the Beast” ja – gulp – Dragonforcen ”Through the Fire and Flames” ovat pelin neljä uusinta raitaa. ZZ Topia lukuunottamatta kaikki biisit kuullaan myös alkuperäisversioinaan.

Miksi kauhua? Mikäli joku ei ole tutustunut Dragonforcen materiaaliin, kerrottakoon että kyseessä on kahden todellisen kitaravirtuooson keulittama brittibändi, joka soittaa hemmetin nopeaa ja teknistä speed metalia. Jos sormet eivät huuda armoa nyt tarjolla olevan biisin soolon jälkeen, nostan hattua. Tai nostaisin, jos omat sormeni toimisivat.

Tätä myötä Guitar Hero III:n ilmestymispäivän voisikin ristiä vaikkapa Sormigeddoniksi, jonka tuhotunnelmia odotellessaan voi tutustua Through the Fire and Flames -biisin lyhennettyyn musiikkivideoon, jossa pääsee ihailemaan Sam Totmanin ja Herman Lin sormityöskentelyä. Älkää sitten sanoko, etten varoittanut ennakkoon.

Lue myös:

Guitar Hero II (PS2, 360)

Guitar Hero Rocks the 80s -bloggailua

Joko pelottaa?

Katso tilanne vastaamatta