Uusimmat

PlayStation 3:n erikoispaketti onkin vain väliaikainen?

07.08.2007 22:55 Miikka Lehtonen

$$$, dollar bill, yoEi ole helppoa olla eurooppalainen PlayStation-pelaaja. Ensin saimme kuulla, että hinnanalennusta ei ole tiedossa konsolin kauhistuttavasta hinnasta huolimatta. Nyt näyttää siltä, että korvauksena lanseerattu megapaketti jääkin vain kesäerikoisuudeksi.

Kun amerikkalaispelaajat pääsivät nauttimaan aiempaa halvemmasta PlayStation 3:sta ja Sony vihjasi kryptisesti myös eurooppalaisten saavan pian kiinnostavia hintauutisia, lähes kaikki odottivat hinnanpudotusta myös Eurooppaan. Toisin kävi, sillä euroillaan saa nykyään vain entistä enemmän sisältöä, tarkemmin sanottuna kaksi peliä ja ylimääräisen ohjaimen. Ainakin toistaiseksi.

Australialaiset pelaajat saivat omat huonot uutisensa jo eilen, kun heidän vastaavan pakettinsa ilmoitettiin katoavan markkinoilta kuun lopussa. Sonyn eurooppalainen haaratoimisto väitti kuitenkin sitkeästi, ettei europaketille ole säädetty mitään takarajaa.

Eurogamer.net väittää Sonyn tiedottajien lipsauttaneen raskauttavaa ja täysin päinvastaiseen suuntaan osoittavaa todistusaineistoa eräälle asiakkaalle sähköpostin välityksellä. Kyseinen asiakas oli käärmeissään ostettuaan täysihintaisen PlayStation 3:n vain pari päivää ennen erikoispakkauksen lanseerausta, mutta Sonyn edustajan mukaan hätä ei ollut suuri. ”Haluaisin tässä vaiheessa korostaa, että kysessä on vain kesäpromootio, joka tulee luonteestaan johtuen päättymään ennaltamääriteltynä päivämääränä”, kertoi PR-miekkonen sähköpostitse.

Jää nähtäväksi, onko kyseessä vain kiireisen ja pihalla olevan PR-henkilön virheellinen tieto, vai lipsahtiko postiin huonoja uutisia. Eihän kukaan toki odottanut promootion jatkuvan ikuisesti, mutta paluu perusmalliin näin lyhyen ajan jälkeen jättäisi varmasti huonon maun monen ostoa suunnitelleen pelaajan suuhun. Xbox 360 -hintahuhujen tapaan myös PlayStation 3:n hinta saanee lisäselvennystä kuun lopussa käyntiin pyörähtävillä Leipzigin pelimessuilla.

Lue myös:

PlayStation 3 nostaa BluRay-myyntiä

Sonylla ”suuria uutisia” europelaajille

PlayStation 3:n hinta putoaa sadalla taalalla

PlayStation 3, kaksi peliä ja ylimääräinen ohjain - riittääkö tämä ostoperusteeksi?

Katso tilanne vastaamatta