Uusimmat

Hazesta PS3-ekslusiivi

01.09.2007 12:52 Jukka O. Kauppinen

Aikaisemmin kaikille kolmelle tehoalustalle eli PS3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle lupailtu Ubisoftin Haze on muuttunut PS3-ekslusiiviksi. Tarkkasilmäiset huomasivat jo pari viikkoa sitten Ubisoftin julkaisusuunnitelmasta, ettei peliä oltu PS3:n ohella luvattu lainkaan muille alustoille. Näemmä ei sattumalta.

Ubisoftin edustaja vahvisti arvelut toteamalla, että ”Free Radicalin räiskintää tehdään tällä hetkellä ainoastaan PS3:lle.”

Yhtiö tosin jätti takaoven raolleen mainitsemalla, että ”uudet yhteistyökumppanuudet ovat kyllä tulevaisuudessa mahdollisia”.

Timesplittersit tehneen Free Radicalin veikot kehuivat taannoin peliään konsolimaailman parhaimmaksi tuotteeksi. ”Haze tarjoaa huippuluokan räiskintää upeassa paketissa”, Ubisoft kehui.

Peli sijoittuu parinkymmenen vuoden päähän tulevaisuuteen, kun hallitukset käyttävät sotatoimiin armeijoidensa sijaan yksityisiä palkkasoturiyrityksiä. Luvassa on hitech-aseita, kalustoa ja kunnon biovirityksiä, joiden avulla tavan ukosta tehdään kunnon soturiäijä.