Uusimmat

SEGAlta huikean näköistä, vuoropohjaista strategiaa PlayStation 3:lle

21.09.2007 08:00 Miikka Lehtonen

Kuka väittää, että vuoropohjaisten pelien aika on ohi? Väärässä ovat, mikäli Japanilta kysytään. Tällä kertaa asialla on SEGA, joka tarjoilee strategiafaneille toisen maailmansodan tunnelmia yhdistettynä japanilaiseen designiin ja karkin kauniiseen ulkoasuun.

Värikkäät ja näyttävät trailerit esittelevät aluksi pelin kaunista, vesivärityylistä grafiikkaa, jonka jälkeen hypätään suoraan toimintaan, joka näyttää olevan jonkinlainen tosiajan ja vuoropohjaisen strategian hybridi. Komealta näyttää joka tapauksessa, mutta mikä ihmeen peli tämä on?

Valkyrie of the Battlefield: Gallian Chronicles yllätti puskista monet TGS-vierailijat huikealla ulkoasullaan, mutta löytyyhän pelistä sisältöäkin. Tarjolla on nimittäin tiimipohjaista strategiaa, jossa jokaisella on oma roolinsa, vahvuutensa ja heikkoutensa. Ja voi pojat, japanilaisella otteella tyylilteltyjä panssareita! Nam! Lähti ainakin meikäläisen odotuslistalle.

Valkyrie of the Battlefield: Gallian Chronicles ilmestyy myöhemmin tänä vuonna Japanissa ja vaikka peliä ei olekaan vielä vahvistettu muun maailman julkaisuun, tiettävästi kehitys on maksanut sen verran, että ilmoitus on vain ajan kysymys.

Entä ne videot? Olkaa hyvä. Jälkimmäisestä videosta on kiittäminen mainiota GameTrailers.com -saittia, josta videot voi käydä hakemassa myös HD-resoluutioissa. Se myös kannattaa, sillä grafiikka on täynnä huikeita, pieniä yksityiskohtia.

 

 

Miellyttikö tyyli?

Katso tilanne vastaamatta