Uusimmat

Ilmojen halki käy Tom Clancyn tie – pelisarja laajenee ilmasotaan

26.09.2007 13:25 Miikka Lehtonen

Tom Clancy pyörisi tällä hetkellä haudassaan, mikäli olisi kuollut. Tai ehkä ei silloinkaan, sillä mies on tunnetusti perso rahalle. Siitä on todisteena myös jälleen laajentuva Tom Clancy nimeä kantavapelisarja, jossa tutustutaan tällä kertaa ilmasotaan.

Tom Clancy’s Air Combat (työnimi) kertoo, kuinkas muuten, lähitulevaisuudesta, jolloin Amerikka on hyökkäyksen kohteena. Tämänkertainen, todella uskottava tarina kertoo suuresta yhtiöstä, joka on ostanut itselleen omat ilmavoimat ja haastaa niillä Amerikan. Pelaaja lentää jenkki-ilmavoimien erikoisyksikössä tarkoituksenaan pelastaa maailma, ainakin siltä osin kuin se jenkkejä kiinnostaa.

”Olemme varmoja, että tästä uudesta pelibrändistä tulee ilmataistelupelien uusi huippunimi”, veikkaa Sebastian Delen, Ubisoft Bucharestin pomo. Enpä olisi asiasta niinkään varma, mutta aika näyttää – ovathan Clancy-pelit perinteisesti olleet kuitenkin näyttäviä ja hauskoja. Kuulemma monipuolisen ja realistisen lentomallin, sekä tietenkin kattavat moninpelitilat sisältävä Tom Clancy -lentelypeli ilmestyy PC:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle ensi vuoden aikana.

Mitähän seuraavaksi? Tom Clancy’s Ukulele Hero?

Lue lisää eDomesta

Uutta Tom Clancyä tulossa, vaihteeksi muutakin kuin Splinteröintiä ja Reconia

Mihin Tom Clancy voisi mennä seuraavaksi?

Katso tilanne vastaamatta