Uusimmat

Rock Bandin hinta paljastettiin vihdoin

01.10.2007 11:39 Miikka Lehtonen

Ah, Rock Band. Peli, joka tulee mullistamaan viikonloput ja luomaan maailmalle tuhansia uusia rumpaleita. Nyt se on taas askeen lähempänä todellisuutta, sillä pelin jenkkiversio sai hinnan ja ilmestymispäivän viikonlopun aikana.

Electronic Arts ehti paljastmaaan pelin hinnoittelun ja julkaisupäivän monille jenkkisaiteille jo viikonlopun aikana, mutta me eurooppalaiset saimme vahvistuksia vasta alkaneen viikon myötä. Rock Bandin PlayStation 3 – ja Xbox 360 -versiot ilmestyvät jenkkikauppoihin marraskuun 23. päivänä.

Muhkea paketti sisältää itse pelin, rumpusetin, kitaran ja mikrofonin. Xbox 360 -versiossa mukana tulee lisäksi USB-hub, jolla kaikki musiikkivehkeet saa kiinni Xbox 360:n kahteen USB-paikkaan. PlayStation 3 jatkaa myös lankalinjalla, mutta kitara on langatonta mallia, joten loput vehkeet menevät ilman USB-hubiakin kiinni konsolin neljään USB-liittimeen.

Se tärkein tieto on tietenkin hinta. Aiemmin oli veikkailtu, että pelistä jouduttaisiin pulittamaan pari sataa taalaa, mutta nämä veikkaukset osoittautuivat hieman yliampuviksi. Rock Bandin virallinen jenkkihinta on nimittäin 169 taalaa, eli noin 120 euroa. Tähän ei kannata kuitenkaan luottaa sillä perinteisen haistettelumeiningin mukaan eurohinta saavutettaneen vaihtamalla etumerkki ja lisäämällä hintaan vähän eurolisää, joten Suomessa Rock Bandista joutunee pulittamaan sen 179-199 euroa. Vertailun vuoksi Guitar Hero II kustansi alustasta riippuen 69 – 89 euroa sisältäen itse pelin ja yhden kitaran.

PlayStation 2 -versio ilmestyy muuten sitten pari viikkoa muita myöhemmin, mutta maksaa kympin vähemmän. Odotus jatkuu kiivaana, sillä syksyn kitarapippalot alkavat jo muutaman viikon päästä, kun Guitar Hero III ilmestyy.

Lue lisää eDomesta

Grateful Dead rokkaa Rock Bandissa

Activision ei usko Rock Bandin mahdollisuuksiin

Fender varustaa myös virtuaalirokkarit

Joulu pilalla – Rock Band Eurooppaan vasta 2008

Rock Band – ensimmäinen video musiikkipelien seuraavasta sukupolvesta

Rock Band me, baby

Rock Band parani entisestään: Nirvanan Nevermind ladattavana sisältönä

Uusi bändi, vanhat kitarat

Vaikuta Rock Bandin kappalevalikoimaan

Vino pino Rock Band -infoa

Reaktiosi hintaan?

Katso tilanne vastaamatta